27 Şubat Masa Tenisi Turnuvası Nefes Kesti

27 Şubat Masa Tenisi Turnuvası Nefes Kesti

Çaykara Belediyesi Tarafından Her Yıl 27 Şubat´te Geleneksel Olarak Düzenlenen Masa Tenisi Heyecanı Sona Erdi.

MASA TENİSİ TURNUVASI NEFES KESTİ

Çaykara Belediyesi tarafından Finanse edilen ve de Çaykara Gençlik ve Spor İle Müdürlüğü tarafından Organizasyonu gerçekleştirilen Yetişkinler Masa Tenisi İle Turnuvası sona erdi.

Çaykara İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşu Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen turnuvaya bu sene 50 Sporcu katıldı.

/resimler/2018-2/28/1114477287880.jpg

24 Şubat 2018 Cumartesi Günü Çaykara Hükümet  Binasında gerçekleştirilen müsabakalar son derece zevkli ve çekişmeli geçti.

40 Yaş Altı ve 40 Yaş Üstü olmak üzere toplam iki kategoride gerçekleştirilen turnuvada dereceye giren Sporculara Kupa ve Madalyaları  27 Şubat 2018 Salı Günü Çaykaramızın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Törenlerinde verildi.

/resimler/2018-2/28/1119037292915.jpg

KAYMAKAM AYRANCI-ÇAYKARA HER ALANDA LİDER

Çaykara İlçemizde böylesine anlamlı ve de güzel bir turnuvaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu ve de gururunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı hem Turnuvanın Organizasyonunu üstlenen Zeki Bilge Eğitim Kurumlarına hem de Turnuvaya katılan tüm sporculara Çaykara Halkı adına teşekkür etti.

/resimler/2018-2/28/1117016978068.jpg

Çaykara İlçemizde her alanda olduğu gibi sosyal ve kültürel anlamda da çok önemli organizasyonların gerçekleştirildiğini ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı düzenlenen bu organizasyonlar ile hem insanlar arasındaki ilişkilerin pekiştirildiğini hem de Çaykara İlçemizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi sözlerine ekledi.

Çaykara Kaymakamlığı olarak Sporun her dalını hem Çaykara İlçemize hem de Öğrencilerimize sevdirmeyi hedeflediklerini ifade eden Kaymakam İhsan Ayrancı Masa Tenisi turnuvasının da bu etkinliklerden sadece bir tanesi olduğunu ve de bu örnek turnuvaların Çaykara İlçemizde bundan sonra da devam edeceğini sözlerine ekledi.

BOZ-YOĞUN İLGİ BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

Masa Tenisi Şampiyonasının Organizatörlerinden Aynı zamanda  bu sene gerçekleştirilen Turnuvanın Finalisti Çaykara Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Zihni Boz vatandaşlarımızın Turnuvaya göstermiş oldukları ilginin kendilerini çok fazla mutlu ettiğini ifade etti.

/resimler/2018-2/28/1121064170289.jpg

Çaykara İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşu etkinlikleri çerçevesinde 24 Şubat tarihinde Şölen havasında müsabakaların oynandığını ifade eden Zihni Boz Çaykara İlçemizde  Masa Tenisi Turnuvasının ilginin giderek arttığını Trabzon İlimizde İl Genelinde gerçekleştirilen Turnuvalara bile bu kadar yoğun katılımın olmadığını ifade etti.

Turnuvaya Katkılarından Dolayı Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı ve de Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´a Organizasyon Komitesi adına teşekkür eden Zihni Boz Organizasyon Komitesi olarak 2018 Yılı Mayıs Ayında Yıldızlar,Gençler ve de Veteranlar(Yetişkinler) ketegorilerinde yeni bir turnuva planladıklarını Organizasyon Konusunda hem Sayın Kaymakamımızın hem de Sayın Belediye Başkanımızın Desteklerine ihtiyaçlarının olduğunu sözlerine ekledi.

40 YAŞ ALTI MASA TENİSİ TURNUVASI

Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi tarafından ortak olarak gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvasında 40 Yaş Altı Kategorisinde Dereceye Giren Sporcularda Ödülleri Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından verildi.

İşte 40 Yaş Altı Kategorisinde Dereceye Giren Sporcular

1.Ahmet Bayraktar

2.Adem Sürmeneli

3.Bayram Albayrak

4.Kerim Uzun

40 YAŞ ÜSTÜ MASA TENİSİ TURNUVASI

Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi tarafından ortak olarak gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvasında 40 Yaş Altı Kategorisinde Dereceye Giren Sporcularda Ödülleri Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı  tarafından verildi.

/resimler/2018-2/28/1123128391515.jpg

1.Erol Malkoç

2.Zihni Boz

3.Muharrem Uzun

4.Cemil Sarıoğlu

 

 



İlginizi Çekebilir