4.Büyükler Buluşması Gerçekleşiyor!

4.Büyükler Buluşması Gerçekleşiyor!

İstanbul Kartal Topselvi´de bulunan Trabzon Çaykara Kültür ve Dayanışma Derneği 4´ncü büyükler buluşması Pazar günü yapılacak.

İstanbul Kartal Topselvi´de bulunan Trabzon Çaykara Kültür ve Dayanışma Derneğinin geleneksel hale getirdiği ?bir araya gelme ve hasret giderme 4´ncü büyükler buluşması´ 20 Mart Pazar günü gerçekleşecek. 

Bir süre önce yaptığı genel kurul toplantısından sonra yeni göreve gelen yönetim kurulu eski yönetim kurulunun yaptığı sosyal aktivitelerini sürdürmeye devam ediyor. Şimdiye kadar birçok etkinliğe imza atan Trabzon Çaykaralılar Derneği geleneksel hale gelen ve 20 Mart Pazar günü saat 10:00-13:00 arasında gerçekleşecek olan 4´ncü büyükler kahvaltı buluşmasına hazırlanıyor. 

İstanbul Kartal Topselvi´deki Yalı Mahallesi Orbay Sokak No:19 adresinde bulunan Çaykaralılar Kültür ve Dayanışma Derneği lokalinde gerçekleşecek olan 4´Büyükler buluşması öncekilerde olduğu gibi renkli görüntülere olması bekleniyor. 

Dernek yönetiminden yapılan açıklamada, ?geleneksel hale getirdiğimiz ve 20 Mart Pazar günü gerçekleştireceğimiz büyükler buluşmasında tüm hemşerilerimizi bekliyoruz, ?denildi.

Haber kaynağı:Çaykara Gündem Gazetesi

 



İlginizi Çekebilir