7 Yaşındaki Çaykaralı Ecrin´in Yaşam Savaşı!

7 Yaşındaki Çaykaralı Ecrin´in Yaşam Savaşı!

Çaykara Ulucami Mahallesinden 7 yaşındaki Ecrin Üstünbaş, kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 2´nci kez kalp nakli bekliyor..

Bazıları hayata bir sıfır yenik başlar? tanımı 7 Yaşındaki Ecrin Üstünbaş için gerçeğin ta kendisi! Yaşama tedavi edilemeyen kardiyomiyopati (kalp yetmezliği) hastalığı ile ?Merhaba´ diyen Ecrin, minik bedeniyle adeta filmlere konu olacak bir yaşam savaşı veriyor. Öyle ki daha bir yaşında Ankara Başkent hastanesinde Türkiye´de en küçük bebek olarak gerçekleştirilen başarılı bir kalp nakli ile ilk savaşını kazanan Ecrin, o minicik bedeniyle 7 yaşına kadar etrafına gülücükler saçmaya, yaşama sımsıkı sarılmaya devam etti. 2 ay önce tekrar rahatsızlanarak hastaneye yatan Ecrin Üstünbaş, bu sefer kalp kapakçığında oluşan kacak nedeniyle 4 ayda 3 kez ameliyat oldu.. Yapılan tüm müdahaleler sonucu Ecrin´in sorunu giderilemedi. Doktorların Ecrin´in yaşaması için 2´nci kez ?Kalp naklinden başka yaşam şansı yok?, demeleri üzerine Üstünbaş ailesinin hayalleri yıkıldı./resimler/2015-8/4/0002564491702.jpgŞu anda Ankara Başkent hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatmakta olan 7 yaşındaki Ecrin Üstünbaş, en yakın zamanda minik vücudunu hayata bağlayacak uygun bir başka minik kalp bulamazsa hayata veda edecek.. 

"UMUTLA BEKLİYORUZ"

Kalp yetmezliği sonucu bir yaşında iken kızının Kalp nakli olduğunu ifade eden Baba Sinan Üstünbaş, ? Kızım 7 yaşına kadar etrafına gülücükler vererek hayata bağlandı. 4 ay öncesinden tekrar rahatsızlanarak hastaneye yatırdık. Bu süre içinde 3 kez ameliyat oldu. Maalesef ameliyatlar sonuç vermedi. Kızımın yaşaması için tekrar Kalp nakli olması gerektiğini doktorlar tarafından bize söylendi. Dünyamız yıkıldı. En kısa sürede uygun bir kalp bulunmazsa kızımızı kaybedeceğiz. Organlar toprak olup gidecek, oysa onlar bizim umudumuz. Ortada kurtulma olasılığı olan bir can var. Bizim yaşadığımız, herkesin başına gelebilir. İnsanlardan organ bağışı konusunda duyarlı olmasını bekliyoruz, ayrıca kızım için herkesin dua etmesini istiyoruz," dedi./resimler/2015-8/4/0003461055236.jpg

 

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir