8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok birer mesaj yayınlayarak Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok birer mesaj yayınlayarak Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.

KAYMAKAM ERBEK-KADINLARIMIZ TOPLUMUMUZUN EN ÖNEMLİ VARLIKLARIDIR

Çaykara Kaymakamı Gürdal ERBEK,8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Erbek’in mesajı şu şekilde;

1977 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 8 Mart’ın Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanmasını kabul etmiştir.

 Toplumumuzun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru olan kadınlarımız sevginin, merhametin, fedakarlığın ve duyarlılığın sembolüdürler. Kadınlarımız hayatın her alanında etkin bir şekilde yer alarak ailelerine ve topluma önemli katkılar sağlamaktadırlar.

 Modern, demokratik, ileri bir toplum ve güçlü bir ekonominin olması için, kadınların hak, fırsat ve imkanlardan eşit şekilde yararlanmaları ve sorunlarının çözülmesi ihmal edilmemesi gereken bir sorumluluktur. Güçlü bir Millet olmanın gereklerinden biri de hiç şüphesiz kadınlarımızın her konuda yükselmelerini sağlamaktır. Medeniyetimizde çok özel bir konuma sahip olan, toplumsal hayatta önemli roller üstlenen, ürettikleri artı değer ile ülkemizin gelişip güçlenmesine büyük katkı sağlayan tüm kadınlar değerlerimizdir.

Bu vesileyle kadına yönelik her türlü ayrımcılığın kalktığı, her türlü şiddetin son bulduğu, kadınların yönetimin her aşamasında ve hayatın her alanında daha çok temsil edildiği daha güzel bir dünya ümidiyle öncelikle bu topraklar için Şehit olmuş kıymetli Şehitlerimiz ve Vatani görevini yapan Mehmetciklerimizin Anneleri olmak üzere tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

BAŞKAN TOK-KADINLARIMIZ TOPLUMUMUZUN TEMEL YAPI TAŞIDIR

Çaykara Belediye Başkan Hanefi Tok’un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Kadınlar yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımızdır.

 Her alanda emekleri ve başarıları ile ön plana çıkmış, çalışkanlığı ve mücadelesi ile yorulmadan yeni nesiller yetiştirmiş olan kadınlarımız; tarihe imza atan Anadolu kadınlarımız ile aynı ruhu taşımaktadır.

 Çaykara  Belediyesi olarak pek çok çalışmamızda Çaykara’lı Hanım kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz.ÇAYDER Kadın Kooperatifimize vermiş olduğumuz büyük destek ve bu destek ile Kooperatifimiz tarafından gerçekleştirilen örnek çalışmalar bunun en güzel örneğidir. Bizlere düşen görev, kadınlarımızı her platformda desteklemek ve pozitif ayrımcılık yapmaktır.

 Bu kapsamda; ülkemizin kalkınmasında önemli bir paya sahip olan kadınlarımızı hayatın her alanında desteklemeyi sürdüreceğiz. Hayata geçirdiğimiz “Ortak Akıl Buluşmaları” projemiz doğrultusunda eğitimden siyasete kadar her meslek grubumuzun içerisinde aktif rol oynayan kadınlarımızı dinlemeye devam edeceğiz. Birliğimizi ve beraberliğimizi koruma düşüncesi ile hareket ederek ülkemizi ve milletimizi daha güzel günlere birlikte taşıyacağız.

 Bu duygu ve düşüncelerle; gelenek, görenek ve değerlerimizin, tarih ve sosyal hayatımızın dinamiklerini elinde tutan, insanlığın umutlarını yeşerten, üretkenlik ve duyarlılık timsali olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Ülkemizde ve dünyamızda ayrım yapılmadan herkes için barış ve esenlik diliyor, şiddetin son bulduğu daha iyi bir dünya temenni ediyorum.



Anahtar Kelimeler: Dünya Kadınlar Kutlu Olsun

İlginizi Çekebilir