AK Parti Çaykara Belediyesi Meclis Adayları Resmi Olarak Açıklandı

 AK Parti Çaykara Belediyesi Meclis Adayları Resmi Olarak Açıklandı

.Trabzon'da AK Parti Çaykara Belediyesi Meclis Adayları Resmi Olarak Açıklandı

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri için geri sayım devam ederken seçimlerde yarışacak olan AK Parti Çaykara Belediyesi Belediye Meclis üye adayları belli oldu. 

20 Şubat 2024 Salı Günü Çaykara AK Parti İlçe Başkanlık Binasında Meclis Üyeleri için bir tanıtım ve Basın Açıklaması toplantısı gerçekleştirildi.

Aday Tanıtım ve Basın Açıklaması Toplantısına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,AK Parti Çaykara Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Erdoğan,AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman,AK Parti Çaykara İlçe Koordinasyon Başkanı Sümeyye Bulut ile Meclis üyeleri ve partililer katıldılar. 

Gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısı öncesinde Muhammet Selçuk Başkanlığında Seçim çalışmalarının masaya yatırıldığı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

AK Parti Çaykara Belediyesi Meclis Üyeliği Adayları Şu Şekilde açıklandı. 

1-Seyfullah Kaya 

2-İrfan Ayal 

3-Murat Öz 

4-Bayram Karaçay 

5-Bünyamin Erdoğan 

6-Temel Kırmacı MHP 

7-Reşat Kaya 

8-Hatice Esra Akdoğan 

9-Ahmet Akbaş 

10-Ali Rıza Şener 

11-Necmettin Özkul-Kontenjan 

BAŞKAN SELÇUK-TECRÜBELİ EKİBİMİZ İLE ÇAYKARA İLÇESİNE HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ 

AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk Meclis Adayları Tanıtım Toplantısının ardından bir Basın Açıklaması Gerçekleştirdi. 

Başkan Selçuk’un Basın Açıklaması şu şekilde: 

AK Parti İktidarları Döneminde Çaykara İlçemizde çok güzel projeleri hayata geçirdik.Çaykara İlçe Merkezimize ve Mahallelerimize en güzel hizmetleri taşımaya çalıştık. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Riyasetlerinde ,Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok’un gayretli ve fedakarca çalışmaları ile Çaykara İlçesini ve Mahallelerini tabiri caiz ile birer şantiyeye çevirdik.

Hazırlamış ve hayata geçirmiş olduğumuz onlarca proje ile Çaykara İlçemizin Modern bir Şehir konumuna gelebilmesi için çok büyük emekler verdik. 

Bu süreçte bizimle birlikte yol arkadaşlığı yapan Tüm Meclis üyelerimize İlçe Başkanı olarak minnetlerimizi sunuyoruz. 

Şimdi yeni bir yolculuğa çıkma zamanı. 

İki Dönem AK Parti Çaykara İlçe Başkanlığı ve iki dönem de Çaykara Belediye Başkanlığı görevini çok büyük bir başarı ile yürüten Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok şimdi yeni ekibi ile birlikte ve yepyeni bir heyecan ile Çaykara İlçemize hizmet verme sevdası yolunda yola çıkıyor. 

Çok kaliteli ve profesyonel bir ekip ile birlikte yola koyuluyoruz. Deneyimli Belediye Başkanımızın yanında Deneyimli Meclis üyeleri tecrübeleri ile ekibimize yön gösterecek. 

Bu ekibimizin içine serpiştirdiğimiz genç kardeşlerimiz siyasetin içinde pişerek geleceğin siyasetçileri olarak yetişirken aynı zamanda dinamizm ve enerjileri ile de ekibimizin heyecanına yeni bir heyecan katacak. 

Ekip olarak en önemli hedefimiz öncelikle Çaykara İlçemizde ve Mahallelerimizde devam etmekte olan projeleri tamamlamak,onay bekleyen projeleri ise hayata geçirmek. 

Daha sonrasında ise yeni hazırlayacağımız proje ve çalışmalar ile Çaykara insanımızın hak etmiş olduğu yaşam ortamına kavuşmasını sağlamak olacak. 

AK Parti Çaykara İlçe teşkilatı olarak 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimleri için tüm ekibimiz ile birlikte 7 gün 24 saat sahadayız.Parti Teşkilatından Gençlik Kollarına ve Kadın Kollarımıza kadar.Hepimiz tüm enerjimiz ile sahadayız. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verilmiş bir sözümüz var.AK Parti’yi Trabzon İlinde Şampiyon İlçe yapmak için tüm ekibimiz ile birlikte 31 Mart tarihine kadar yoğun bir çalışma temposu ile çalışmaya devam edeceğiz. 



İlginizi Çekebilir