Abdülkadir Haykır, Holo Köyleri Derneği Başkanlığına aday

Abdülkadir Haykır, Holo Köyleri Derneği Başkanlığına aday

​​​​​​​İstanbul Anadolu yakasında yeni kurulan Holo Köyleri Derneği Genel Kurulu 05.12.2021 tarihinde yapılacak. İlk olarak adaylığını Abdülkadir Haykır açıkladı.

Yaşamım boyunca( gerek öğrenciliğimde gerekse sivil yaşamımda) Dernek kuruluşlarında görev yaptım. Topluma hizmet, sosyal oluşumlarla götürüldüğünde daha çok başarı elde edilir. Ancak bu hizmetlerin yürütülmesi çok yorucu olduğu kadarda, sorumluluk altına girmeyi gerektirir. İstanbul Batı yakasında kurulan (DKV) Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Vakfı nın ağır sorumluluğunu paylaşıp hafifletmek için, Anadolu Yakasında da Kurulan HOLO KÖYLERİ DERNEĞİ büyük hizmetler verdi. Aynı heyecan ve aynı hızla Hizmet sunmaya devam etmek için Aralık ayında yenilenecek bir yönetim için Genel Kurula hazırlıkları devam ediyor. Yukarıda da belirttiğim gibi zorunlu ve özel işlerinizin yanında Dernek faaliyetlerini yürütmek için de zaman ayırmak zorundasınız. Büyük bir özveriyi gerektirir. 

Dernekpazarı Holo Köyleri Derneğinin 05.12.2021 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul için Başkanlık yarışı gün be gün ısınıyor.  Konuşulanlar arasında sürpriz adayların çıkacağı söyleniyor. İlk olarak adaylığını açıklayan Taşçılar Yığımlı’dan Abdülkadir HAYKIR ile yaptığımız görüşmede Kendisinin başkan adaylığını açıkladığını söyledi. Bu nedenle kendisini tebrik ediyorum. Çıkacak başka adayların da oluşuna sevindim. Hepsine aynı mesafede olduğumu ve gönüllü çıkacak adaylara başarı dilerken onları da tebrik ettiğimi belirtmeliyim.

Abdulkadir HAYKIR,  Dernekpazarı Holo Köyleri Derneğini layık olduğu seviyelere çıkarmak için güzel projeleri olduğunu belirterek Genel Kurula katılacak olan dernek üyelerini projeleri hakkında bilgilendirdiğini söyleyerek ayni zamanda üye ziyaretlerine devam edeceğini ileri sürdü. Bende Dernekpazarı Sevdalısı ve yerel basın muhabiri olarak,  Dernekpazarı Holo Köyleri Derneğinin Başkan Adayları ve ekiplerine başarılar dilerim.

Haber: Fahri DÜZENLİ



İlginizi Çekebilir