Abdullah Kulaç: Yeniden Adayım

Abdullah Kulaç: Yeniden Adayım

Çaykara Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Abdullah Kulaç, 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde yeniden aday olduğunu ifade eden Çaykara Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Abdullah Kulaç, ?yaptıklarımızın yanında, yarım kalmış işlerimizi tamamlamak için yeniden bu göreve talibim,? dedi. /resimler/2018-12/17/2050248597688.jpgMUHTARLIK GÖREVİMİ SEVEREK YAPTIM.

Görev aldığım 2014 yılından bugüne kadar, Çamlıbel mahallemizin ihtiyaçları doğrultusunda, halka hizmet, hakka hizmet sözü ışığında görevimi layıkıyla severek yapmaya çalıştım. Yaklaşık olarak 4.5 yıldır devam ettirmekte olduğum mahalle muhtarlığı süresince mahallemin menfaatleri doğrultusunda mesaimi harcayarak her geçen gün mahallemi biraz daha iyiye, daha güzel gelişmiş, daha yaşanabilir bir mahalle yapabilmek için mücadele ettim. Tüm devlet kurumları ve Çaykara belediyemizle sürekli iletişim içinde olarak çalışmalarımızı yürüttük. Bu süre zarfında, mahallemizin birçok sorununu çözdük. 2014 yılında büyük bir heyecanla severek başladığım muhtarlık görevime takdir ederseniz sizlere tekrar hizmet etmekten onur duyacağım. Tüm vatandaşlarımızın desteğini bir kez daha bekliyorum./resimler/2018-12/17/2050520629451.jpgBİRÇOK ÇALIŞMAYA İMZA ATTIK.

Muhtarlık görevim süresince birçok çalışmaya imza attık. Mahallemizde yaşayanları çok seviyorum, onların her türlü sorunlarını gerekli kurumlara taşıyarak çözüme kavuşturdum. Çamlıbel Mahallesi için çalışmalarımızı kaldığımız yerden devam edecek. İlk geldiğimiz günden beri yaptığımız bazı işler şunlardır:
-İlk iş olarak çöp sorununa çözüm getirdik. Mahallede çöp kovası yoktu. 

-Şimdi mahallenin çöpleri düzenli olarak alınıyor. 

-En büyük sorunlardan birisi Elektrik sorunu idi derhal işe koyulduk. Çalıştık uğraştık. 

-Sonuç olarak 4 ayrı noktadan oluşan mahallemizde şimdi 3 ayrı trafo faaliyette ve elektrik hatlarımız son sistem yenilendi ve sokak lambaları uygun şekilde takılarak elektrik sorunu çözüldü. 

-Bir diğer sorun KADASTRO sorunu derhal müdahale ettik. 

-Allah a şükür kadastro sorunu da çözüldü 2018 yılında Çamlıbel Mahallesi halkı tapularına kavuştu. 

- Çamlıbel´in su sorunun proje yapılıp geçtiğimiz aylarda ihalesi yapıldı yapımına başlanıyor. /resimler/2018-12/17/2051240161271.jpgHER TÜRLÜ HOŞGÖRÜYÜ GÖSTERDİK 

Yeri geldi kravatımızı takıp mahallemizi temsilen protokolde yerimizi aldık. Yeri geldi tulum ve çizmemizi giyinip duvar menfez betonda çalıştık. Yeri geldi mutfağa geçip çalışanlarımıza yemek pişirdik. Yeri geldi sarığı cübbeyi giyinip mihraba geçip vatandaşa imam olduk. Yeri geldi vatandaşın ahırına girip hayvanıyla ilgilendik Bunları yapmaya devam edeceğiz

     -Altyapı konusunda

     -Asfalt

     -Beton

     -istinat duvarı

     -Yol genişleme ıslah yol serme ve ek yol yapımı.

     -Yayla yollarının ıslahı

     -Kar mücadelesi.

     -Mahallemize bir morg ve gasilhane kazandırdık.

Yaptığımız hizmetler bunlarla sınırlı değil, bütün bu hizmetleri mahallemize taşırken bizlerde Emeği olan başta belediye başkanımıza şahsım ve mahallem adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Daha sonra yardımını esirgemeyen ekip arkadaşlarıma aileme ilçedeki bütün birimlerde çalışan amirinden çaycısına herkese teşekkür ediyorum. Kahrımızı çektiler sağ olsunlar.

/resimler/2018-12/17/2052094068393.jpgDEVLETİN TÜM KURUMLARI İLE İŞTİŞARE ETTİK

Bütün bu konular ve mahalleye hizmet götürme noktasında başta Belediye,  Kaymakamlık, Tapu, Nüfus, Tarım, Ziraat Odası, Kadastro, Elektrik idaresi, TİSKİ, PTT ve ismini sayamadığım bütün birimlerle ilişkilerimi sıkı tutup mahallemin menfaatleri için mesaimi sonuna kadar harcadım.

Çamlıbel mahallesinin ismini öncelikle bu birimlerde ön plana çıkarmak için gayret ettim. Bütün daire amirlerimle iyi ilişkiler kurup bu ilişkileri mahallemde hizmete çevirmeye çalıştım. /resimler/2018-12/17/2052346725154.jpgÇİRAKLIK DÖNEMİNİ TAMAMLADIM 

İşte bu gün bu bilgi ve birikimle, Çıraklık devrini tamamlıyor Ustalık devri için mahalle halkımdan bir kez daha göreve talip olduğumu bildiriyorum. 

Bu millet tabi ki hizmetin en iyisine layık. Bizler deneyimli bir ekip olarak 24 saatini mahallede geçiren muhtar adayı olarak Yerel, yerelden yönetilir mantığı ile sorunları biliyor, öncelik durumuna göre müdahale ediyoruz. Güzel insanlar ile güzel işler olur işte bu mantıkla

İSTİKRAR SÜRSÜN

HİZMET SÜRSÜN

ÇAMLIBEL YÜRÜSÜN

Hizmet Gönül işidir

Hizmet Fedakârlıktır

Hizmet Sevdadır.

Allah´a Hamt olsun ki Bize bu millete hizmet etmeyi nasip etti. Hatalarımız var, eksiklerimiz var, yanlışlarımız var, olacak ta, bizler insanız. Ancak edindiğimiz tecrübe bilgi deneyimle 2023 ü hedefleyen TÜRKİYE de daha yaşanabilir müreffeh bir mahalle inşa etmek istiyoruz

Hep beraber var mıyız?

Birlikte yürür müyüz?

ÇAMLIBEL.

AŞIK İLE MAŞUĞUZ BİZ

FERHAT İLE ŞİRİNİZ BİZ

YOLCUYUZ YOLDAŞIZ BİZ 

Bu vesileyle bütün vatandaşlarımdan istirham ediyorum bir beş yılın imzasını atarken iyi düşünelim. Sizleri Allah a emanet ediyorum. /resimler/2018-12/17/2053072975779.jpgABDULLAH KULAÇ KİMDİR?

Kulaç; 1977 yılında Çaykara-Çamlıbel mahallesinde dünyaya geldi ilkokulu köyünde, ortaokulu Ataköyde, liseyi Çaykara imam hatipte okulunda tamamladı. Daha sonra KTÜ su ürünleri yüksekokulundan mezun oldu. Aynı zamanda Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanlığını yapıyor. Halen Çaykara´da Teiaş trafo merkezinde çalışıyor. Kulaç, biri kız 3 erkek olmak üzere 4 çocuk babası.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Abdullah Kulaç Yeniden Adayım
ERSİN YAVUZ BİRKAN
18.12.2018 10:13:19
Sayın muhtarım hayırlı olsun.Bencede senle yapacak çok işimiz var ;)

İlginizi Çekebilir