Abdurrahim Gönan Vefat Etti

Abdurrahim Gönan Vefat Etti

Eğridere Mahallesinden Abdurrahim Gönan(Sadoğlu) vefat etti.

İlçemiz Eğridere Mahallesi  eşrafından Kamboz Düz mahallesinde ikamet eden Abdurrahim Gönan(Sadoğlu) bir süre önce yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek 29 Kasım 2021 sabahı vefat etti.
Merhum Abdurrahim Gönan KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde öğretim görevlisi olarak görev yapan Çaykara’lı Akademisyenimiz Hüseyin Sadoğlu’nun amcasıydı.

Merhum Abdurrahim Gönan ‘ın Cenazesi 30 Kasım Salı günü öğle namazına müteakip İlçemiz  Eğridere Mahallesi Düz mahalle camisi önünde kılınacak cenaze namazından sonra  Kamboz Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Abdurrahim Gönan’a Allah’tan rahmet,kederkli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.
İLETİŞİM

 Hüseyin Sadoğlu-Yeğeni-KTÜ Öğretim Görevlisi-0531-3874445

PROF.DR HÜSEYİN SADOĞLU

1969 yılında Çaykara’da doğdu. 1987 yılında Çaykara İmam-Hatip Lisesi’nden, 1991 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2002’de Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset ve Sosyal Bilimler Anabilim dalında ‘Uluslaşma Sürecinde Türk Dil Politikaları (1839-1950)’ adlı tezle doktorasını tamamladı. 2003 yılında Yardımcı Doçent, 2012 yılında Doçent kadrosuna atandı. 1993’te Dumlupınar Üniversitesi’nde başladığı akademik hayatını 2007’den itibaren Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde sürdürdü. Halen Karadeniz Teknik Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi(İİBF), Kamu Yönetimi bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Bu süreç içerisinde Kırgızistan’ın Commersky Üniversitesi’nde aralıklarla iki yıl misafir öğretim üyesi olarak bulundu. Sadoğlu, çalışmalarını ‘milliyetçilik’ ve ‘dil politikaları’ odağında yakın dönem Türkiye tarihi, Balkanlar ve Orta Asya’daki etnik ve ulusal sorunlar üzerinde yoğunlaştırmaktadır.



Anahtar Kelimeler: Abdurrahim Gönan Vefat

İlginizi Çekebilir