Abdurrahman Topel Muhtar Adayı

Abdurrahman Topel Muhtar Adayı

31 Mart 2019´da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Çaykara Derindere Mahallesinden Abdurrahman Topel muhtarlık yarışında ?bende varım´ dedi.

31 Mart 2019´da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Çaykaradaki mahalle muhtar adayları kamuoyu önüne çıkmaya devam ediyor. 

İlçemiz Derindere mahallesinden ikamet eden Abdurrahman Topel, Mahalle muhtarlığında değişime ihtiyaç olduğunu ifade ederek Muhtar adaylığı için ?Ben de varım´ dedi. /resimler/2018-12/14/2050102434769.jpgDERİNDERE´DE MUTLAKA DEĞİŞİME İHTIYAÇ VAR

Doğduğum ve büyüdüğüm mahalle olan Derindere´ye hizmet etmek için yola girdiğini ifade eden Topel, yaklaşık 50 yıldır bir aile tarafından yönetilen Mahallemiz bizim kaderimiz değildir. Artık yeni heyecana ve büyük değişimlere ihtiyaç vardır. Bu yola çıkarken çok sayıda mahalle sakinimden talepler aldım ve sonunda bu talepleri değerlendirmeye karar verdim. Bu vesileyle Derindere Mahallesinden Muhtar Adayı oldum. İnsanların ötekileştirilmesine ve yapılan haksızlıklara hiçbir Derindereli haketmiyor. İnsan ayrımı yapmadan tüm mahalleli burada mutlu bir şekilde yaşaması için var gücümle çalışacağım. Asla insan ayırımı yapmayacağım. Kişilik olarak, başkalarının sorununu kendi sorunum gibi gören birisiyim. Muhtarlık  olarak, hep birlikte anlayışıyla sorunlarımıza çözüm üretebilmek  için bütün mahallelilerin katılımına açık şeffaf bir yönetim anlayışını kural haline getireceğiz.  

İNSANLARIMIZ EN GÜZELİNE LAYİKTIR

Derindere´nin güzel insanları: sizler hizmetlerin en güzeline layıksınız. Biliyorum ki siz dürüst, şeffaf, sözüne sadık vaatlerini yerine getiren, vatandaşların hakkını yemeyen, yedirmeyen daima haktan ve halkından yana tavır koyan her zaman ve her ortamda kendisinden hesap sorulmasını isteyebilecek alnı açık cesur geçmişi temiz kişilikli yetenekli ve işinin ehli bir muhtar istiyorsunuz. Bütün bunları  bilen ve kabul eden  bir kişi olarak göreve talibim. /resimler/2018-12/14/2050522904326.jpgDERİNDERE İÇİN PROJELERİMİZ VAR

Adaylığımı açıkladığım ilk günden beri muhteşem bir hava oluştu. İnsanların heyecanını ve değişime ihtiyaç olduklarını gördüm. O zaman dedim ki bu iş hayırlı iş. Seçmenimizle görüştüğümde hep sıcak karşılanmak bende bu duyguyu ön plana çıkartıyor. Bu insanlar senin muhtar olmanı bekliyor çünkü adalet ve haktan yana beklentileri var. 50 yıldır mahallemizde seçilenler bir çivi dahi çakmadı. Söz veriyorum; Seçtiğiniz takdirde bende muhtarınız olarak sizlere layık olmaya çalışacağım siz değerli mahalle sakinlerimizle el ele gönül gönüle vererek  çalışmamız  gereken her kapıyı çalacak ve mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarf edeceğiz. Seçildiğim taktirde ilk olarak 4 tane projeyi hayata geçireceğiz. 

1. projemiz kozul dağına dev bir Türk bayrağı dağa işlemeli.

2. projemiz foliza ırmağına bir gölet ve etrafında oturmak için banklar koyulacak insanların sakın kafayla oturması su sesinden huzur bulacağı bir yer geceleri de bordo mavi ışıkları yanacak mahallemize bir canlılık getirecek.

3. Mahallemiz Camii´nde çay ocağı var. Dolayısıyla orada yaşı ilerlemiş mahalle büyüklerimiz oluyor. Gençler oraya girmiyor yâda giremiyor. Büyüklerinden çekindikleri için gençler için bir cafe türü içinde bilardo olan bir yer açacağız. 

4. Projem asuda foliza ırmağına uygulayacağımız ırmak projesinin aynısını yapacağız. 

İnşallah dostluk ve kardeşlik içinde çok güzel bir seçim olur. Mutlu huzur Dolu ve Aydınlık yarınlar için el ele gönül gönüle  Derindere mahallesi sakinlerine bir çağrıda bulunuyorum. GELİN MAHALLEMİZİ HEP BİRLİKDE YÖNETELİM. Hepinizin desteğini bekliyorum.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Abdurrahman Topel Muhtar Adayı

İlginizi Çekebilir