Adana'dan Sevgi Eli Derneğine İki Tır Dolusu Temizlik,Giyim ve Kırtasiye Desteği

Adana

Çaykara Belediyesi Uzungöl Sevgi Eli Derneğine Adana ilinden iki tır dolusu temizlik,giyim ve kırtasiye malzemesi desteği gerçekleştirildi.

Çaykara Belediyesi Uzungöl  Sevgi Eli Derneğine Adana ilinden iki tır dolusu temizlik,giyim  ve kırtasiye malzemesi desteği gerçekleştirildi.

2015 Yılından bu yana her sene Karadenizin incisi Çaykara’dan Doğu ve Güneydoğu’ya sevgi,kardeşlik ve gönül bağı köprüsünü kurmayı başaran  Sevgi eli Derneği 2022 yılında da yeni gönüller fethetmek,yeni yüreklere dokunabilmek amacı ile yola koyuldu.

Öncelikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde tespit edilen ve kendilerine ulaşmayı başaran okullardan eksik ve malzeme tespitinde bulunan Ali Zeyrek ve ekibi daha sonra bu eksiklerin giderilmesi üzerinde çalıştı.

ADANA’DAN DEV DESTEK

Daha önceki senelerde Adana’dan projelerine müthiş destek alan Başkan Ali Zeyrek ve ekibi 2022 yılında da Adana ile iletişime geçti.

Adana’da Hayırsever İş adamları,Adana beyaz kağıt fabrikası,Çukurova üniversitesi dekanı Mahir Can,Stramax ltd Yusuf Demircan’dan yaklaşık 32 ton temizlik,kırtasiye ve giyim malzemesi temini gerçekleştirildi.

 GELEN MALZEMELER

Makine tursili, çamaşır suyu ,yüzey temizleyici, sıvı el sabunu, ayakkabı, mont ,kırtasiye A4 kağıt

 İKİ TIR DOLUSU MALZEME ÇAYKARA’YA GELDİ

Adana’dan gönderilen toplam 32(otuziki) ton malzeme Adana’dan iki tır ile Çaykara İlçesine gönderildi.Malzemelerin Çaykara İlçesine nakliyesi Çaykara Belediyesi tarafından karşılandı.

Adana’dan gelen 32 ton malzeme 22 Ekim 2022 Cumartesi günü Çaykara’da depoya yerleştirildi.Diğer yardımların da toplanmasının ardından aynı malzemeler Çaykara İlçesinden bundan önceki senelerde olduğu gibi Çaykara Belediye Başkanı Hanefi tok’un destek ve katkıları ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesine gönderilerek bu illerimizde öğrenim gören öğrencilerimize ulaştırılacak.

ÇAYKARA DA UNUTULMADI

Sevgi Eli Derneği Çaykara İlçesini de ihmal etmedi.Önümüzdeki hafta içerisinde Çaykara İlçesinde bulunan tüm okullarımıza temizlik ve kırtasiye malzemeleri Sevgi Eli Derneği tarafından dağıtılacak.

SEVGİ ELİ DERNEĞİ

Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi Olarak Bu Sene Üçüncüsü Düzenlenen "Sevgi Eli" Projesi Kapsamında 2022 yılı destek malzemeleri Çaykara İlçesinde toplanmaya başlandı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirilen kitap,kırtasiye ve de giyim yardımlarından oluşan iki adet kamyon Çaykara İlçemizden Proje ekibi ile birlikte okullarımıza doğru yola koyulacaklar.

Yaklaşık 15 000 öğrencinin okul ve kırtasiye ihtiyacı ile yüzlerce okulun temizlik malzemesi ihtiyacının karşılanacağı proje kapsamında Sevgi Eli Derneği günlerce Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan okulları karış karış dolaşarak Çaykara insanının sıcak yüzünü,Çaykara insanının sevgi dolu insan yapısını Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesine taşımaya çalışacak.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirilen kitap,kırtasiye ve de giyim yardımlarından oluşan kamyonlar, Çaykara İlçemizden Proje ekibi ile birlikte okullarımıza doğru yola koyulacak.

Proje kapsamında şu ana kadar başta Kayseri Ve İstanbul’dan olmak üzere 1000 adet mont,1000 adet ayakkabı,yaklaşık 40 ton civarında temizlik malzemesi ve öğrencilerin en önemli ihtiyaçları olan defter,kalem,hikaye kitabı,kırtasiye malzemesi gibi ihtiyaçlardan oluşan eğitim katkı yardımları temin edildi.

SEVGİ ELİNİ ANIMSAYALIM

Yaklaşık 10 senedir gerçekleştirilen ve de Şirin İlçemiz Çaykara İle Doğu Ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan okullarımız arasında bir gönül köprüsü kurmayı hedefleyen Sevgi Eli Projesi başlangıçtan bu yana  Çaykara Belediyesi ve de Çaykara Kaymakamlığı tarafından ortak olarak  hazırlanıyor.

Uzungöl Milli Birlik ve Kardeşlik Derneğinin altyapısını ve de Organizasyonlarını gerçekleştirdiği Proje bu sene de Çaykara Belediyesi ve de Çaykara Kaymakamlığı tarafından ortak olarak hazırlandı.

Projeye Trabzon Valiliği,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı,Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı ile Çaykara İlçe Başkanlığı,İstanbul Arnavutköy Belediyesi ve de Belediye Başkanı Çaykara´lı Hemşerimiz Haşim Baltacı,İstanbul Güngören Belediyesi,İş Adamı ve de Ak Parti Trabzon Gençlik Kolları Eski Başkanı Mehmet Karoğlu,Başta Sezgin Motel ve de İnan Kardeşler olmak üzere Uzungöl´de bulunan Turizm İşletmeleri ve de hayırsever İş Adamları ve de vatandaşlarımızın katkıları ile gerçekleştiriliyor.



İlginizi Çekebilir