Ağaoğlu Butik,Çaykara'nın Hizmetinde

Ağaoğlu Butik,Çaykara

Ağaoğlu Butik,Gerçekleştirilen Açılış Töreninin ardından Çaykara insanının hizmetine açıldı.

Çaykara İlçesinin yeni ş yerlerinden olan Ağaoğlu Butik, gerçekleştirilen açılış töreni ile birlikte Çaykara insanına hizmet vermeye başladı.

Çaykara'lı İş İnsanı İbrahim İbrahimağaoğlu tarafından Çaykara İlçesine kazandırılan ve İlçemiz Hurmalık Mevkiinde  Şahinkaya Mahallesi  Çaykara Caddesi No:202/A adresinde Yanıklar Marketin yan kısmında yer alan bölümde hizmete açılan Ağaoğlu Butik şık ve estetik tasarımının yanı sıra kaliteli hizmet personeli ile göz kamaştırıyor.

Ağaoğlu Butik’in Açılış Töreni 30 Nisan 2024 Salı günü gerçekleştirildi.Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz ile Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak gerçekleştirilen açılış törenine katılım sağladı.

Gerçekleştirilen Açılış Töreninde Çaykara  Kaymakamı Gürdal Erbek ile  Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından birer selamlama konuşması gerçekleştirilirken Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak tarafından ise İş Yeri Dualar eşliğinde açıldı.

Protokol tarafından gerçekleştirilen kurdele kesim töreninin ardından Ağaoğlu Butik’in açılış töreni gerçekleştirilerek İş Yeri Çaykara insanının hizmetine açıldı.

Açılış Töreninin ardından Kaymakam Erbek ve Protokol üyeleri İşyerinde incelemelerde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletiler.



Anahtar Kelimeler: Ağaoğlu Butik Çaykara' Hizmetinde

İlginizi Çekebilir