Ahmet Karaca O ses Türkiye´de İkinci Turda

Ahmet Karaca O ses Türkiye´de İkinci Turda

Çaykara´lı Sanatçımız Ahmet Karaca TV8 Ekranlarında Yayınlanan O Ses Türkiye Yarışmasında Yıldız Tilbe´nin Ekibine Seçildi ve İkinci Tura Yükseldi

Çaykara´lı Sanatçımız Ahmet Karaca Tv8 tarafından yayınlanan ?O Ses Türkiye? Müzik Yarışmasında bir aşamayı daha başarı ile geçerek Grup aşamasında ikinci tura yükselmeyi başardı.

Daha önce de Reyting Star Türkiye Yarışmasına katılan ve de Birinci Turu Başarı ile geçen Sanatçımız Ahmet Karaca o yarışmada ne yazık ki şanssızlığından dolayı ikinci turda yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı./resimler/2017-11/6/1124325569646.jpg

Sanatçımız Ahmet Karaca ?O Ses Türkiye? Yarışması için iki engeli aştıktan sonra sahneye çıktmayı başardı ve sahnede gösterdiği muhteşem performans ile de bir üst tura yükseldi

İLK ELEME TRABZON´DA

Sanatçımız Ahmet Karaca ilk olarak Trabzon´da yapılan elemelere katıldı:burada gösterdiği muhteşem performans ile İstanbul´daki elemelere katılmaya hak kazandı

İKİNCİ ELEME İSTANBUL´DA

Televizyona çıkmadan önceki son eleme İstanbul´da yapıldı.Burada gerçekleştirilen seçme Yarışmasını da büyük bir başarı ile geçen Sanatçımız Ahmet Karaca bu başarısı ile televizyondaki yarışmaya katılmaya hak kazandı.

DENİZDE KARARTI VAR

04 Kasım cumartesi akşamı TV8´de yayınlanan  yarışmada sahneye çıkan Sanatçımız Ahmet Karaca Karadenizin en sevilen türkülerinden bir tanesi olan ?Denizde Karart Var Bu gelen Kayık Mıdır?Çok Özledim Yarimi.Ağlasam Ayıp Mıdır?? türküsünü muhteşem bir performans ile sahneye koydu.

YILDIZ TİLBE´NİN TAKIMINDA

Okuduğu bu muhteşem türkünün ardından Sanatçımız Ahmet Karaca Türk Halk Müziğinin en Sevilen İsimlerinden Yıldız Tilbe´nin Takımına seçildi.Sanatçımız Ahmet Karaca Yarışmanın bundan sonraki aşamalarında  Türkü Kız Yıldız Tilbe´nin başarısı için ter dökecek.

JÜRİ AYAKTA ALKIŞLADI

Murat Boz,Hadise,Gökhan ve Yıldız Tilbe´den oluşan ?O Ses Türkiye? Jüri Ekibi Sanatçımız Ahmet Karaca´nın sahne performansını çok beğendi.Özellikle Sanatçımızın öğretmen olmasını çok takdir eden Jüri Üyeleri Sanatçımızın ilerleyen haftalarda yarışmada çok daha iyi başarılar elde edeceğini sözlerine eklediler.

KARACA ÇOK HEYECANLANDIM

Sahneye çıkarken çok heyecanlandığını ifade eden Sanatçımız Ahmet Karaca Yarışma Ortamında sahne ortamının çok farklı olduğunu buna rağmen türküyü kusursuz bir şekilde okuyarak mükemmel bir sahne performansı ile yarışmayı tamamladığını ifade etti.

Yarışmanın bundan sonraki bölümlerinde de Trabzon insanımızı en mükemmel bir şekilde temsil edeceğini ifade eden Sanatçımız Ahmet Karaca Yarışmada Karadeniz İnsanının sıcak,sempatik ve kararlı tavrını sahnelemeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

SANATÇIMIZI TANIYALIM

Sanatçımız Ahmet Karaca Uzungöl Çamlık Mahallemizin en renkli ve Sosyal değeri Merhum Sevgili Hamit Karaca´nın oğlu.

Hem Kemençesi hem de mükemmel sesi ile Çaykara İlçemizde düğünlerin ve de programların vaz geçilmeyen isimlerinden bir tanesi olan Sanatçı Ahmet Karaca programların en fazla tercih edilen Sanatçılarından bir tanesi.

Aynı zamanda öğretmen olan Sanatçı Ahmet Karaca 4 senedir İlçemiz Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Ortaokulunda Türkçe Öğretmeni olarak görev yapıyor.



İlginizi Çekebilir