Ahmet Karaca´dan Canlı Yayında Müthiş Performans!

Ahmet Karaca´dan Canlı Yayında Müthiş Performans!

TV8´de yayınlanan Rısıng Star Türkiye yarışmasına katılan Çaykaralı Ahmet karaca büyük başarı elde etti.

Dün gece TV8´de ekranlarında canlı olarak yayınlanan "Rısıng Star Türkiye" yarışmasına Katılan Çaykara-Uzungöl mahallesinden yöremiz sanatçısı Ahmet Karaca, Rahmetli Erkan Ocaklıya  ait ?Karayemiş Dibine? adlı parça ile Jüri ve seyircilerin karşısına çıktı. Performansı ile büyük beğeni toplayan Karaca, %70 barajını geçerek önümüzdeki hafta finallere gitmek için yarışmaya devam edecek. /resimler/2015-8/12/1104515347665.jpg?Rısıng Star? ilk tur yarışmasını başarıyla tamamlayan Ahmet Karaca, önümüzdeki hafta başlayacak canlı yayınlarda hemşerilerimizden oylamaya katılarak destek bekliyor. 

Kafkas Üniversitesi Türk dili edebiyatı mezunu olan Ahmet Karaca, küçük yaşından beri ilgi duyduğu Karadeniz müziğine, çaldığı kemençesiyle, söylediği parçalarla büyük beğeni topluyor. 

Müzik çalışmalarına devam ettiğini ifade eden sanatçımız Ahmet Karaca,? Çaykara´yı en iyi şekilde temsi ettiğime inanıyorum. Önümüzdeki günlerde devam edecek  ?Rısıng Star?  yarışmasında tüm hemşerilerimizden destek bekliyorum,? dedi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi 



İlginizi Çekebilir