Ahmet Cemal Vinçoğlu,Işıklı Mahallesi Muhtar Adayı

Ahmet Cemal Vinçoğlu,Işıklı Mahallesi Muhtar Adayı

İlçemiz Esnaflarından Ahmet Cemal Vinçoğlu 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Işıklı Mahallesi için Muhtar Adaylığını açıkladı.

İlçemiz Esnaflarından Ahmet Cemal  Vinçoğlu 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Işıklı Mahallesi için Muhtar Adaylığını açıkladı.

Çaykara İlçesinde Esnaf olarak Hizmet veren Ahmet Cemal Vinçoğlu Çaykara İlçesini ve Işıklı Mahallesini yakından tanıdığını,Işıklı Mahallesinin sorunlarını çok iyi bildiğini ve hazırlayacağı projeler ile Işıklı Mahallesine örnek bir hizmet taşımak amacı ile Muhtar Adayı olduğunu ifade etti.

Senelerce çeşitli Kamu Kurumlarında çalıştığını şu anda Çaykara İlçesinde Esnaf olarak çalıştığını ifade eden Ahmet Cemal Vinçoğlu,Kamu Kurum tecrübesi ile Işıklı Mahallesinin sorunlarını çözüme kavuşturabilmek için Aday olduğunu,31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde vatandaşların tercihlerini kendisinden yana kullanması talebinde bulunduğunu,Muhtar seçilmesi durumunda Işıklı Mahallesi insanına en iyi hizmeti taşımaya çalışacağını ifade etti.

Işıklı Mahallesinin Çaykara İlçesinin Merkez Mahallesi olduğunu,diğer Mahalleler için vitrin ve örnek bir mahalle olduğunu ifade eden Muhtar Adayı Ahmet Cemal Vinçoğlu,Mahallenin sorunlarının hepsini bildiğini,bu sorunların çözüm aşamasında hazırlayacağı projelerin ve gerçekleştireceği çalışmaların hazır olduğunu Muhtar seçilmesi durumunda ekibi ile birlikte Işıklı Mahallesine en kaliteli hizmeti taşıyacaklarını ifade etti.

Söz değil icraat gerçekleştireceğini ifade eden Ahmet Cemal Vinçoğlu,Muhtar seçilmsi durumunda sürekli olarak halkın v e vatandaşların içinde bulunacağını vatandaşların dilek ve taleplerinin çözüme kavuşturulması anlamında başta Çaykara ilçesinden başlayarak gerekli Bürokratik çalışmaları gerçekleştireceğini,Çaykara İlçesini aşan çalışmalar ile ilgili ise İl bazında ya da Bakanlık bazında her türlü çalışmanın içinde yer alacağını ve Işıklı Mahallesine en kaliteli hizmeti taşıma gayreti içerisinde olacağını sözlerine ekledi.

Yöneticilik temel anlayışının “Görev İstenmez,verilir” olduğunu ifade eden Muhtar Adayı Vinçopğlu bu bakımdan Işıklı Mahallesi halkından Muhtarlık görevini talep ettiğini vatandaşların bu görevi kendisine vermesi durumunda bu görevi layıkıyla en mükemmel bir şekilde yerine getireceğini ifade etti.

AHMET CEMAL VİNÇOĞLU KİMDİR?

Işıklı Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Cemal Vinçoğlu,12.10.1966 tarihinde Çaykara İlçesinde dünyaya geldi.Eğitim hayatını Çaykara İlçesinde tamamlayan Vinçoğlu daha sonra 25 sene Kamu Kurumlarında çalıştı.

Köy Hizmetleri,Adliye,Kaymakamlık gibi Kamu Kurumlarında  25 yıl  çalışan Ahmet Cemal Vinçoğlu  Esnaf olarak Çaykara insanına hizmet sunuyor.



İlginizi Çekebilir