Ahmet Gün, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ahmet Gün, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzon’da dün Vefat eden Ahmet Gün Çaykara İlçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

8 Aralık 2021 Çarşamba Günü sabah saatlerinde Trabzon’da 92 yaşında vefat eden Ahmet Gün Çaykara ve Çambaşı Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzon Ortahisar Kanuni İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hikmet Gün ile Çaykara Tur Şoförlerinden Hamza Gün ve Azmi Gün’ün babaları olan Ahmet gün için öğle namazına müteakip Çaykara Merkez Camii önünde cenaze namazı kılındı.

Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak tarafından kılınan cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş,Trabzon Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Genç,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ,Trabzon Mahmut Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hilmi Mutlu ile Okul Yöneticileri,öğretmenler ve kalabalık bir vatandaş katıldı.

Merhum Ahmet Gün’ün cenazesi daha sonra Çambaşı Mahallesine getirildi.Çambaşı Mahallesinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı mahallede bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Ahmet Gün’e Allah’dan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



Anahtar Kelimeler: Ahmet Yolculuğuna Uğurlandı
Bayram ÖZCAN
16.12.2021 16:19:09
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Geride kalan ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.

İlginizi Çekebilir