Ahmet Gün Vefat Etti

Ahmet Gün Vefat Etti

İlçemiz Çambaşı Mahallesinin yaşayan çınarlarından Ahmet Gün 92 yaşında vefat etti.

Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan,ancak hiçbir hastalığı bulunmayan Merhum Ahmet Gün Trabzon’da ikamet ettiği oğlunun yanında hayatınıkaybetti.

Merhum Ahmet Gün,Trabzon Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hikmet Gün ile Çaykara Tur’da şoför olarak çalışan Hamza ve Azmi Gün’ün babaları,İlçemiz Taşkıran Gürpınar(Sunbadiyoz) Mahallesinden Merhum Şakir Gün’ün kardeşi,Sait ve İslam Gün’ün ise amcalarının hanımı,Dursun Ali Ağırman ile Van Özalp Dönerdere Köyü İmam Hatibi Yaşar Genel’in eşlerinin hanımlarının amcalarıydı.

Merhum Ahmet Gün,9 Aralık 2021 Perşembe günü öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından ikindi namazına müteakip İlçemiz Çambaşı mahallesinde kılınacak olan ikinci cenaze namazının ardından Çambaşı Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.Trabzon İlinden cenaze törenine katılacak olan misafirler dolayısı ile ailenin hem Çaykara İlçe Merkezi hem de Çambaşı Mahallesinde cenazenin kılınması kararı aldı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Ahmet Gün’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Hikmet Gün- 0 536 8408788

Hamza Gün -0 533 4887564

Sait Gün-Yeğeni-0 536 6793961

İslam Gün-Yeğeni-0 537 7439273



Anahtar Kelimeler: Ahmet Vefat

İlginizi Çekebilir