Ahmet Karaca Hayatını Kaybetti

Ahmet Karaca Hayatını Kaybetti

Uzungöl’ün en sevilen isimlerinden Ahmet Karaca(Garahego) geçirdiği ani rahatsızlık sebebi ile Hakkın Rahmetine kavuştu.

Uzungöl’ün en sevilen isimlerinden Ahmet Karaca (Garahego) geçirdiği ani rahatsızlık sebebi ile 64 yaşında Hakkın Rahmetine kavuştu.

22 Nisan 2020  günü sabah saatlerinde eşi ile birlikte mezireye çıkan Ahmet Karaca burada rahatsızlandı. Zaman geçirmeden sağlık ekiplerine haber verildi. Ancak Sağlık ekipleri  mezireye çıktıklarında Ahmet Karaca’nın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Ahmet Karaca’nın vefatının ardından mezirede başlayan kar yağışı sebebi ile cenaze Uzungöl  gençleri tarafından omuzlarda taşınarak Kastel Mahallesindeki evine indirildi.

Bir süredir kanser hastalığı ile mücadele eden Ahmet Karaca 64 yaşında hayatını kaybetti. Ahmet Karaca’nın genç yaşta hayatını kaybetmesi Uzungöl’ü göz yaşlarına boğdu.

Zeki ve Lokman Karaca’nın babaları olan Ahmet Karaca Uzungöl’de herkes tarafından çok sevilen ve de saygı duyulan bir insan olarak tanınmakta idi.

Merhum Ahmet Karaca 22 Nisan 2020 Salı Günü İkindi namazına müteakip Uzungöl Kastel Mahallesinde sosyal mesafe kuralına uygun olarak kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem ailesi olarak Merhum Ahmet Karaca (Garahego)’ya Allahtan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Lokman Karaca-Oğlu-0 530 567 06 09

Zekeriya Karaca-Oğlu-0 507 923 51 58

 



Anahtar Kelimeler: Ahmet Karaca Hayatını Kaybetti

İlginizi Çekebilir