AK Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı Hanefi Tok

AK Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı Hanefi Tok

AK Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı Hanefi Tokolarak açıklandı

AK PARTİ ÇAYKARA’DA HANEFİ TOK İLE DEVAM DEDİ
AK Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı mevcut  Belediye Başkanı Hanefi Tok olarak açıklandı.
Aylardır büyük bir merak ile sonucu beklenen AK Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı kimin olacağı sorusu 23 Ocak 2024 Çarşamba akşamı belli oldu.


AK Parti Genel Merkezi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayları ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde yeniden Çaykara Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

AK Parti tarafından 3 Şubat 2024 tarihinde Trabzon’da Çok Amaçlı Beşirli Spor Kompleksinde Saat 11.00’da Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirilecek

Toplantıda Hanefi Tok Çaykara Belediye Başkan Adayı olarak açıklanacak. 
AK Partinin kurulduğu 2001 Yılından itibaren Çaykara İlçesinde AK Parti Kurucu İlçe Başkanı olarak göreve başlayan İş Adamı Hanefi Tok2001-2014 yılları arasında AK Parti Çaykara İlçe Başkanı olarak görev yaptı.
31 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel seçimlerinde AK Parti’den Çaykara Belediye Başkanı seçilen Hanefi Tok,31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel seçimlerinde yine AK Parti’den Çaykara Belediye Başkanı seçildi.
Başkan Tok 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde göreve seçilmesi durumunda 3 dönem üst üste Çaykara Belediye Başkanlığı görevine seçilmiş olacak.


BELEDİYE BAŞKANI VE BAŞKAN ADAYI TOK’U TANIYALIM
1967 Yılında Çaykara İlçesine bağlı Eğridere Mahallesi’nde doğdu. İlk ve Orta öğrenimimi Çaykara'da, lise öğrenimimi Trabzon Lisesi'nde tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümünü 1988 yılında tamamlayarak mezun oldu.

1990 yılında vatani görevini Yedek Subay olarak tamamladıktan sonra ticarete atıldı. 2001 yılında Çaykara İlçesi'nde AK Parti Kurucu İlçe Başkanı olarak atandıktan sonra iki dönem ilçe Başkanlığı görevini yürüttü. Uzun yıllar Çaykara'da ticaretle iştigal etti. 31 Mart 2014 ve 31 Mart 2019 'da yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti’den Çaykara Belediye Başkanı seçildi.Başkan Tok, Evli ve dört çocuk babasıdır.



İlginizi Çekebilir