AK Parti Çaykara İlçe Teşkilatından Kaymakam Güzel'e Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Çaykara İlçe Teşkilatından Kaymakam Güzel

AK Parti Çaykara İlçe Teşkilatı tarafından hafta başında Çaykara İlçesinde göreve başlayan Kaymakam Muhammet Güzel’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

24 Eylül 2021 Cuma günü gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman ile AK Parti Çaykara Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Coşkun ile Ömer Öztürk katıldılar.

Ziyarette İlçe Başkanı Selçuk ve Yönetim Kurulu üyeleri Kaymakam Güzel’e Çaykara İlçesine hoş geldiniz dileklerini ilettiler ve görevlerinde başarılar dilediler.Ayrıca ziyaret esnasında AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman İlçe teşkilatı olarak gerçekleştirdikleri çalışma ve etkinlikler ile ilgili olarak Kaymakam Muhammet Güzel’e bilgi verdiler.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ise ziyaret esnasında henüz 2 hafta  gibi çok kısa bir süre önce Çaykara İlçesinde göreve başladığını ancak Çaykara insanının sıcak ve sempatik yapısına çok kolay alıştığını görev süresinin ilk haftasında kendisini çok uzun süredir Çaykara İlçesinde görev yapıyor rahatlığında hissettiğini ifade etti.

Hafta boyunca ziyaretçilerin hiç eksik olmadığını ifade eden Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel Çaykara Kaymakamı olarak kendilerinin de yoğun bir çalışma temposu içerisinde çalışmaya başladıklarını Çaykara insanının kendilerine olan bu sevgi ve güvenin karşılığını vermek için tüm güçleri ile Çaykara İlçesine hizmet sevdası yolunda çalışacaklarını sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir