AK Parti Çaykara İlçe Teşkilatından Ziyaretler

AK Parti Çaykara  İlçe Teşkilatından Ziyaretler

AK Parti Çaykara İlçe Teşkilatı Çaykara İlçesinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına birer ziyaret gerçekleştirdi.

Kamu Kurum ve Kuruluş ziyaretlerine AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,AK Parti Çaykara İlçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilat  Başkanı  Fatih Coşkun,AK Parti Çaykara Kadın Kolları İlçe Başkanı Ayşe Cuman ile AK Parti Çaykara Ana Kademe Sosyal Politikalar İlçe Birim Başkanı Sümeyye Bulut katıldı.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM ZİYARETİ

Ak Parti Çaykara İlçe heyeti ilk olarak Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Şube Müdürleri Şaban Aktaş ve Numan Tuncer’i makamlarında ziyaret ederek Eğitim Öğretim ile ilgili sohbet gerçekleştirdiler.

İLÇE DEVLET HASTANESİ ZİYARETİ

Daha sonra Çaykara Mehmet İlhan Durgun İlçe Devlet Hastanesine geçen ziyaret ekibi burada Başhekim Abdullah Kaan Kurt tarafından karşılandılar.Başhekim Kurt ve Hastane personeline hem pandemi dönemi hem de diğer zamanlarda insan sağlığına vermiş oldukları önem ve mesai kavramı tanımadan yoğun çalışma temposu dolayısı ile teşekkür eden Muhammet Selçuk ve beraberindeki heyet Ülke olarak bu zor günleri Sağlık çalışanlarının fedakar çalılşmaları neticesinde aşacağımızı ifade ettiler.

HÜKÜMET KONAĞI ZİYARETLERİ

Çaykara Hükümet Konağında yer alan Resmi Kurumların tamamını ziyaret eden İlçe Başkanı Selçuk ve beraberindeki Heyet Kamu Kurumu Yöneticileri ve personelleri ile sohb et ettiler.

TAŞKIRAN EĞİTİM KURUMLARI ZİYARETİ

Taşkıran Eğitim Kurumlarına da bir ziyaret gerçekleştiren İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ve ziyaret ekibi Okul Müdürleri Hüseyin Bulut,İdris Hacımahmutoğlu ve  öğretmenler ile sohbet gerçekleştirdiler.



İlginizi Çekebilir