Ak Parti Çaykara Kadın Kolları Ayşe Cuman İle Devam Dedi

Ak Parti Çaykara Kadın Kolları Ayşe Cuman İle Devam Dedi

AK Parti Çaykara Kadın Kolları Olağan 6. Genel Kurulunda Ayşe Cuman yeniden Başkanlığa seçildi.

10 Ekim 2020 tarihinde Çaykara Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen 6.Olağan Genel Kurulu Tüm Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs(Covit19) Salgın hastalığı ve pandemi süreci sebebi ile Sınırlı Katılım ile sadece üyelerin katılımı ile maskeli ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirildi.

Genel Kurula  Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Hüsrev Türk ve Bayram Öztürk,Ak Parti Trabzon İL Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Belediye Başkan Yardımcısı Temel Şimşek,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Ak Parti Of İlçesi Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan,Ak Parti Dernekpazarı İlçesi Kadın Kolları Başkanı Kıymet Yılmaz Katıldı.

Genel Kurulda Geçici Divan Kurulunun oluşturulmasının ardından Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Ayşe Cuman tarafından konuşma yapıldı.

Geçmiş Döneme ait Yönetim ve Denetleme Kurulu Raporlarının oy birliği ile onaylanmasının ardından Genel Kurul seçimlerine geçildi.

Seçimlere tek aday olarak katılan Ayşe Cuman Ekibi ile birlikte oy birliği ile yeniden Ak Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanlığına ve Yönetim Kuruluna seçildi

Başkanlığa yeniden seçilen Ayşe Cuman’ın Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu

Ayşe Cuman-Ak Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı

YÖNETİM KURULU

1-Asuman Boz

2-Ayten Kadayıf

3-Birnaz Çağan

4-Fatma Saran

5-Fatma Baltacı

6-Fatma Bal

7-Damla Toprak

8-Hatice Esra Aydoğan

9-Hatice Çiftçi

10-Nurten Şentürk

11-Nuray Toprak

12-Nuran Can

13-Sevde Kanık

14-İlkay Hoş

Yeni seçilen Yönetim Kurulu önümüzdeki  hafta kendi aralarında toplanarak görev bölümü yapacaklar

 



Anahtar Kelimeler: Parti Çaykara Kadın Kolları Cuman Devam

İlginizi Çekebilir