AK Parti Çaykara'da Selçuk İle Devam Dedi

AK Parti Çaykara

AK Parti Çaykara İlçesi 7. Olağan Genel Kurulu Çaykara Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi. Genel Kurula tek aday olarak giren Muhammet Selçuk 2. Defa Ak Parti Çaykara İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs(Covit 19) Salgın hastalığı ve pandemi süreci dolayısı insan ve toplum sağlığı açısından  ile sadece delegelerin ve dışarıdan gelen misafirlerin kabul edildikleri Ak Parti Çaykara Olağan Genel Kurulu maskeli ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirildi.

ÇAYKARA GENÇLİK MERKEZİ KAPILARINI İLK DEFA AÇTI

2020  Yılında yapımı tamamlanan ve çok yakın bir gelecekte Çaykara’lı öğrencilerin ve gençlerin hizmetine sunulacak olan Çaykara Gençlik Merkezi Ak Parti İlçe Kongresi ile ilk defa Çaykara Halkı ile buluştu.

Mükemmel altyapısı ve Modern tasarımı ile göz kamaştıran Çaykara Gençlik Merkezi Çaykara ilçesine farklı bir değer katacak

YOĞUN MİSAFİR KATILIMI

Ak Parti Çaykara 7. Olağan Genel Kurulu Yoğun bir katılıma sahne oldu.Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı,Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu,Ak Parti Trabzon milletvekillerinden Ayşe Sula Köseoğlu,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Sarıoğlu,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Belediye Başkan Yardımcısı Temel Şimşek,Trabzon Ak Parti İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile basın mensupları ve delegeler katıldılar

KUTLAMA MESAJLARI

Genel Kurulda  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta,Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,

AÇILIŞ KONUŞMASI BAŞKAN SELÇUK’TAN

Geçici divan kurulunun oluşturulması ve saygı duruşu ile İstiklal Marşının okunmasının ardından Genel Kurulun açılış konuşması İlçe Başkanı Muhammet Selçuk tarafından yapıldı.

Genel Kurula katılan ve bu mutlu günlerinde yanlarında olan tüm katılımcılara teşekkür eden Başkan Selçuk Genel Kurula katılım talebinin çok yoğun olduğunu ancak pandemi süreci dolayısı ile katılımı sınırlı tuttuklarını ifade etti.

Çaykara İlçesine hizmet etmenin bir sevda olduğunu ifade eden Başkan Muhammet Selçuk geçtiğimiz dönemde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile birlikte çok güzel hizmetler verdiklerini şimdi ise yeni hedefler doğrultusunda yeniden yola çıktıklarını ifade etti

BAŞKAN TOK ÇAYKARA’YA ŞEKİL VERMEYE ÇALIŞIYORUZ

Bu mutlu Günlerinde 7. Ak Parti Çaykara Olağan Genel Kurulunda kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere,milletvekillerine ve katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok bu gün bu salonda alacakları enerji ile daha sağlam adımlar ile geleceğe koşacaklarını sözlerine ekledi

Hizmet sevdası yolunda Çaykara İlçesine en iyi hizmeti sunabilmek amacı ile dava arkadaşları ile birlikte çalıştıklarını ifade eden Başkan Hanefi Tok Çaykara İnsanının sorunlarını çözebilmek için tüm enerjilerini harcadıklarını sözlerine ekledi.

Çaykara İlçesinde gerçekleştirmiş oldukları yüzlerce çalışmayı anlatmaya zamanın yetmeyeceğini ifade eden Başkan Tok Çaykara İlçesinde en büyük hayallerinin Kentsel Dönüşüm olduğunu,Çaykara İlçesinin geleceğine şekil vermeye çalıştıklarını bu konuda ise en büyük yardımcılarının ve destekçilerinin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,Maliye ve Hazine Bakanımız Sayın Berat Albayrak ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olduklarını sözlerine ekledi.

BAŞKAN YARDIMCISI SARIOĞLU VE İL BAŞKANI REVİ’DEN KONUŞMA

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu katılmış olduğu programdan dolayı Genel Kurula katılamazken Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sarıoğlu ile Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Genel Kurulda birer konuşma yaptılar.

MİLLETVEKİLİ CORA-AK PARTİ TÜRKİYE’NİN ÇİMENTOSUDUR

Ak Parti olarak 2002 Yılında başladıkları Hizmet sevdası yolunda 19. Yıllarını tamamladıklarını ifade eden Ak Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Salih Cora Ak Partinin Milletimiz ile kenetlendiğini ve 19 sene boyunca milletimize çok değerli hizmetler yaptıklarını ifade etti.

2020 Yılında Türkiye’nin artık Bölgeye hükmeden ve herkes tarafından sözü dinlenen bir Ülke Haline geldiğini ifade eden Milletvekili Salih Cora son gelişmelerden de söz ederek Türkiye’nin kardeş ülke Azerbeycan’ın yanında olduğunu ve Karabağ Özgürlüğüne kavuşana kadar Türkiye’nin bu kararlı tutumunun devam edeceğini sözlerine ekledi.

Türkiye’nin 2002 Öncesinde IMF’den borç alan bir ülke olduğunu ifade eden Milletvekili Cora şimdi ise IMF’ye borçlarını ödeyen hatta IMF’ye Borç veren bir Ülke konumuna geldiğini sözlerine ekledi.

MİLLETVEKİLİ AYVAZOĞLU-19 SENEDE HAYAL EDEMEYECEĞİMİZ BİR YERE GELDİK

3 Kasım 2002’den Günümüze kadar yaklaşık 19 sene geçtiğini ifade ederek konuşmasına başlayan Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu bu günlere gelmemizin hiç kolay olmadığını bir çok şekilde Ak Partinin milletimize hizmet vermesinin engellenmeye çalışıldığını ancak Ak Parti olarak her türlü engeli aşıp Milletimize hizmet sevdası yolunda koştuklarını ifade etti.

Çaykara İlçesinin bir Eğitim İlçesi olduğunu ve Eğitim Öğretimde elde etmiş olduğu başarı ile Tüm Türkiye’nin gündemine geldiğini ifade eden Milletvekili Bahar Ayvazoğlu  fiziki bina yapımı ve öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için Milletvekili olarak Çaykara İlçesine verilmiş bir sözünün bulunduğunu ve de bulunduğu her ortamda bu konuyu dile getirerek çözüm bulmaya çalıştığını ifade etti.

AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ AVCI-HEDEFLERİNİZİ DOĞRU SEÇİN

Genel Kurul sonucunda göreve gelecek olan arkadaşların bir bütün halinde hareket etmeleri gerektiğini ifade ederek konuşmasına başlayan Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı İlç.e Başkanının tüm teşkilatı kucaklanması gerektiğini,ayrıca İlçe Başkanının asli görevlerinden bir tanesinin geleceğe adam yetiştirmek olduğunu,geleceğin milletvekillerini,bakanlarını yetiştirmenin İlçe Başkanlarının asli görevlerinden bir tanesi olduğunu ifade etti.

Siyasette temel prensibin kaliteyi yükselterek hizmet vermek olduğunu ifade eden Milletvekili Muhammed Avcı İlçe Başkanı Belediye Başkanı ile bir Takım olabilmiş ise hem Milletvekillerinden daha kaliteli hizmet alabilir hem de bulunduğu yere daha iyi hizmet verebilir şeklinde

konuştu

Konuşmaların ardından faaliyet raporu okundu ve yönetim kurulu tarafından onaylandı

Daha sonra Başkan ve Yönetim Kurulu üyelikleri için seçime geçildi.İlçe Başkanı Muhammet Selçuk tek aday olarak girdiği seçimde yeniden Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Ak Parti Çaykara 7. Olağan Genel Kurulu sonucunda seçilen Delegeler şu şekilde:

YÖNETİM KURULU ASİL

1-Hüseyin Dilmaç

2-Ömer Öztürk

3-Resul Karaca

4-Aydın Soylu

5-Kılıç Ali Akyüz

6-Mehmet Karışma

7-Mustafa Şeker

8-Muhammet Ali Yanık

9-İbrahim İbrahimağaoğlu

10-Furkan Kamiloğlu

11-Ahmet Kanık

12-Fatih Coşkun

13-Sümeyye Bulut

14-Ömer Kurşun

YÖNETİM KURULU YEDEK

1-Seyfettin Gargar

2-Ömer Şen

3-Mustafa Dama

4-Selami Aydoğan

5-Mehmet Günaçar

6-İbrahim Selçuk

7-Şenol Alkan

8-Yasin Kurt

İL KONGRE DELEGELERİ ASİL

1-Muhammet Selçuk

2-Hanefi Tok

3-Temel Şimşek

4-Ayşe Cuman

5-Refik Albayrak

6-İbrahim Ethem aslanoğlu

7-Ömer Çakır

8-Seyfullah Kaya

9-Ali Şükrü Aydın

10-İsmail Hakkı Sivaz

11-Necmettin Özkul

12-Seyfettin Gargar

13-Dursun Hakkı Çamurali

14-Hamit İnan

15-Kibar Kaban

İL KONGRE DELEGELERİ YEDEK

1-Hüseyin Dilmaç

2-Ömer Öztürk

3-Resul Karaca

4-Aydın Soylu

5-Kılıç ali akyüz

6-Mehmet Karışma

7-Mustafa Şeker

8-İbrahim İbrahimağaoğlu

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Parti Çaykara' Selçuk Devam

İlginizi Çekebilir