AK Parti İl Başkanı Mumcu Çaykara'da

AK Parti İl Başkanı Mumcu Çaykara

AK Parti İl Başkanlığı görevine seçilen Sezgin Mumcu çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek üzere Çaykara İlçesine geldi.

Başkan Mumcu ilk olarak Ak Parti Çaykara aylık değerlendirme toplantısına katıldı.Değerlendirme toplantısına Başkan Mumcu’nun yanı sıra Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı  Muhammet Selçuk,AK Parti Çaykara İlçe Koordinatörü İrfan Tiryaki,Ak Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman,Ak Parti Çaykara Gençlik Kolları Başkanı Ömer Çakır ile AK Parti Çaykara teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

Başkan Sezgin Mumcu daha sonra Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u  makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleştirilen görüşmede Çaykara İlçesinin genel durumu konuşuldu.

Başkan Mumcu daha sonra Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol’u makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıl Dönümü dolayısı ile Çaykara Çaykara Şehit İbrahim Akın Polis Merkezi Amirliği’ne  bir ziyaret gerçekleştirdi.

Polis ve Emniyet Teşkilatımızın Vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan Emniyet Teşkilatımız, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temel kurumlarından bir tanesi olduğunu ifade eden İl Başkanı Sezgin Mumcu Kuruluşlarının 176. Yıl Dönümünde tüm Emniyet çalışanlarımıza millet olarak minnet duygularını iletti.

Çaykara İlçesinde bulunan Esnafları ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ayrıca sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde sokakta vatandaşlar ilre de sohbet etti.

Çaykara Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesini ziyaret eden İl Başjkanı Mumcu hastanede Başhekim Abdullah Kaan Kurt ,doktor ve hastalar ile sohbet etti.

Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret eden İl Başkanı Mumcu Başkan Mehmet Savaş Dündar ile Esnafların sorunları hakkında sohbet etti.

Daha sonra Çaykara Esnaf Odasını ziyaret eden Başkan Mumcu Başkan Ali Şükrü Aydın’dan Esnafların sorunları hakkında bilgi aldı

Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesini de ziyaret eden İl Başkanı Sezgin Mumcu Başhekim  Op.Dr.Şaban Uysal  ve doktorlar ile sohbet etti.Ayrıca hastanede tedavi görmekte olan hastaları da ziyaret etti.



Anahtar Kelimeler: Parti Başkanı Mumcu Çaykara'

İlginizi Çekebilir