AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sürmen Çaykara'da

AK Parti İl  Kadın Kolları Başkanı Sürmen Çaykara

AK Parti Çaykara Kadın Kolları Teşkilatı Çaykara İlçesindeki Mahalle ve Kurum ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Meryem Sürmen’in katılımı ile Ak Parti Çaykara İlçe Koordinatörü Nezahat Kamacı’nın organizatörlüğünde Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman’ın katılımı ile gerçekleştirilen İlçe ziyaretlerinde çeşitli Kurum ve Kuruluş ziyaretleri gerçekleştirildi.

İLK ZİYARET KAYMAKAM GÜZEL’E

İl Başkanı Sürmen ve İlçe Kadın Kolları Teşkilatı ilk olarak Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’i makamında ziyaret etti.Kaymakam Güzel’e Çaykara İlçesinde göreve başlamalarından dolayı hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren İl Başkanı Sürmen ve  İlçe Kadın Kolları heyeti Kaymakam Muhammet Güzel’e Çaykara İlçesinde başarı dileklerini ilettiler.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette AK Parti İlçe Kadın Kolları olarak Çaykara İlçesinde ve Mahallerde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili olarak Kaymakam Muhammet Güzel’e bilgi verildi.

MUHTARLAR GÜNÜNDE MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile Çaykara Muhtarlar Derneğine bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti Trabzon İl Başkanı Meryem Sürmen ve Çaykara ekibi Muhtarlar Derneğinde Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç, yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar  tarafından karşılandı.

Hem Çaykara İlçesinin hem de tüm Ülkemizin Muhtarlar Gününü kutlayan İl Başkanı Sürmen,İlçe Başkanı Cuman ve Yönetim Kurulu Çaykara İlçesinde görev yapan Muhtarlarımıza fedakar çalışmaları ve Çaykara insanımıza taşımış oldukları hizmetler için teşekkür ettiler.

SEVDE KANIK’A ZİYARET

AK Parti Çaykara İlçe Seçim İşleri Başkanı Sevde Kanık’ı evinde ziyaret eden İl Başkanı Sürmen ve beraberindeki heyet İlçe Başkanı Kanık’a yeni doğan bebeğinden dolayı hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler ve hediye takdiminde bulundular.



İlginizi Çekebilir