AK Parti İlçe Başkanlığından Hastanelere 14 Mart Tıp Bayramı Ziyareti

AK Parti İlçe Başkanlığından Hastanelere 14 Mart Tıp Bayramı Ziyareti

14 Mart Tıp Bayramı Günü dolayısı ile AK Parti Çaykara İlçe Teşkilatı tarafından Hastanelere çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

AK Parti Çaykara İlçe Başkanlığı tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile İlçemizde bulunan Hastanelere ziyaret gerçekleştirilerek Doktorların 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı.

AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk, AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman ve Yönetim Kurulu,AK Parti Çaykara Sosyal Politikalar İlçe Sorumlusu Sümeyye Bulut,Fatih Coşkun ve Furkan Kamiloğlu katıldılar.

Çaykara Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesi ile Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesini ziyaret eden Başkan  Muhammet Selçuk ve ekibi Doktorların ve Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını Kutladılar ve Sağlık çalışanlarının hayatımızdaki yerini ifade ederek teşekkür mesajlarını ilettiler.

BAŞKAN SELÇUK’TAN 14 MART TIP BAYRAMI GÜNÜ MESAJI

AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ayrıca 14 Mart Tıp Bayramı  Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Muhammet Selçuk yayınlamış olduğu mesajında "Tüm insanların kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması, insan sağlığının korunması ve mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi insanlığın ve tüm toplumların en önemli hedefidir. Ülkemizde de son yıllarda sağlık sektöründe çok önemli gelişmeler yaşanmış, bu gelişmelerle birlikte vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesi de yükselmiştir. Sağlıklı bir toplum, sağlıklı bireyler yetiştirmekle mümkün olacağının bilincinde olan devletimiz, tüm ülkeyi kuşatan sağlık yatırımlarıyla vatandaşlarımızın sağlık gereksinimlerine kaliteli hizmet anlayışıyla cevap vermektedir. Şehir hastanelerinin de hizmete başlaması ve yapılan önemli gelişmeler sayesinde Covid 19 pandemi dönemi Dünyanın birçok yerinde problem olurken, bilinçli bir pandemi yönetilmesinde önemli bir katkısı olmuştur. Sağlık sektöründe çalışan bütün arkadaşlarımızın 14 Mart Tıp bayramını kutlar, özverili çalışmalarından ve emeklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.



İlginizi Çekebilir