AK Parti Trabzon Kadın Kollarından Çaykara'ya Ziyaret

AK Parti Trabzon Kadın Kollarından Çaykara

Ak Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve Yönetim Kurulu tarafından Çaykara İlçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler.

Gerçekleştirilen ziyaretlere Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen,İl Teşklilat Başkan Yardımcısı Sevgi Aydınlı,Ak Parti Çaykara İlçe Koordinatörü Fatma Şahin ve Ak Parti Çaykara İlçe Kadın Kolları Başkanı  Başkanı Ayşe Cuman katıldılar.

İlk toplantı Ak Parti Çaykara İlçe binasında gerçekleştirildi.Burada gerçekleştirilen toplantıda Kadın Kolları olarak gerçekleştirilen ve bundan sonra gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar değerlendirildi.Ziyaret ekibi daha sonra Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

İl Başkanı Sürmen ve ekibi daha sonra Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Kırkyama Giyim Kursu ve Forodigo Kursu sene sonu Sergilerini ziyaret ederek hem kursiyerlere destek verdiler hem de gerçekleştirmiş oldukları birbirinden güzel çalışmaların nasıl yapıldığı ile ilgili kursiyerlerden bilgi aldılar.

Uzungöl Elmalı Mahallesinde bulunan Üreten Eller Kursunu da ziyaret eden İl Başkanı Sürmen ve ekibi Elmalı Mahallesinde bayanlar tarafından üretilerek bölge turizmine kazandırılan birbirinden güzel hediyelik eşyalar karşısında hayranlıklarını gizleyemediler.Kursiyerler ile sohbet gerçekleştiren ziyaret ekibi hem kursiyerlere destek verdi hem de üretilen hediyelik eşyalar hakkında bilgi sahibi oldular.

Çaykara İlçesinde bulunan yaşlıları da ihmal etmeyen İl Başkanı Meryem Sürmen ve ekibi İlçemiz Şahinkaya Mahallesinde bulunan Hanife Ayaloğlu’nu Şahinkaya Mahallesinde bulunan evinde ziyaret ettiler.

İl Başkanı Sürmen ve ekibi ayrıca Çaykara İlçesinde anlamlı bir destek çalışması da gerçekleştirdiler.Meryem Sürmen ve arkadaşları tarafından Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında İlçemizdeki bir mahallede nişanlı olan ve düğün hazırlığı gerçekleştiren bir genç kızımıza çeyiz desteği gerçekleştirildi.



İlginizi Çekebilir