Akyüz ve Karatay Ailelerinden Kına ve Düğün Törenlerine Davet

Akyüz ve Karatay Ailelerinden Kına ve Düğün Törenlerine Davet

Akyüz ve Karatay Aileleri 7 ve 9 Eylül tarihlerinde gerçekleştirecekleri Kına ve Düğün Törenlerine gönül dostlarını davet ediyorlar.

Sedanur Akyüz ile Özgür Karatay bu hafta gerçekleştirecekleri kına ve düğün törenlerine gönül dostlarını davet ediyorlar

Sedanur Akyüz ile Özgür Karatay 7 Eylül 2023 Perşembe Günü gerçekleştirecekleri Kına Töreni ve 9 Eylül 2023 Cumartesi günü gerçekleştirecekleri Düğün Töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe imza atacaklar. 

Uzungöl’ün Genç Turizm İşletmecilerinden Maneviga Apart Otel Cafe Restaurant sahibi Yılmaz Akyüz’ün Dünyalar güzeli kızları Sedanur Akyüz ile Bölgemizin yetiştirmiş olduğu önemli İlim Adamlarından Yurt Dışı Görevi için Almanya’da bulunan Fahrettin Karatay’ın yakışıklı oğlu Özgü sevdiklerine şu şekilde sesleniyorlar.

Bir Ömür boyu birlikteliğe imza atarak nişanlanacağımız ömrümüzün en heyecanlı gününde tüm gönül dostlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.

Genç çiftlerin Kına Törenleri  7 Eylül 2023 Perşembe  akşamı saat 20.00’da Uzungöl Maneviga Restaurant’ta gerçekleştirilecek.

Düğün Törenleri ise 9 Eylül 2023 Cumartesi akşamı saat 19.30’da Of Hasbahçe Düğün Salonunda gerçekleştirilecek

Gelinin babası Yılmaz Akyüz ile Damadın babası Fahrettin Karatay gazetemize yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandılar.

Akyüz ve Karatay  aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturma içerisindeyiz.Bu tatlı koşuşturma temposu içerisinde her iki aile olarak imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşarak 7 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Kına ve 9 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Düğün  Törenlerimizdeki heyecanımızı bizlerle paylaşmalarını istedik.Ancak yine de bu koşuşturma esnasında unutmuş olabileceğimiz kardeşlerimiz,gönül dostlarımız olabilir.Bu vesile ile Çaykara Gündem Gazetesinde yayınlanacak olan bu düğün haberinin bir düğün davetiyesi olarak kabul edilerek haberi okuyan tüm gönül dostlarımızı Genç çiftlerimizin bu mutluluklarını paylaşmaya davet ediyoruz.

Bu vesile ile Akyüz ve Karatay  Aileleri olarak mutluluğumuzu gönüllerinde hisseden tüm gönül dostlarımıza minnet duygularımızı iletiyoruz.

KINA :

TARİH:07 Eylül 2023-Perşembe

SAAT:19.30

YER:Maneviga Otel Restaurant-Uzungöl Glazomat Bölgesi Çaykara Trabzon

DÜĞÜN

TARİH:09 Eylül 2023-Cumartesi

SAAT:19.30

YER:Hasbahçe Düğün Salonu

      Sahil Tesisleri-Of-Trabzon

NOT : 9 Eylül 2023 Cumartesi günü yapılacak olan Düğün Töreni için  düğün günü saat 18.00’da Uzungöl Merkezda bulunan Çaykara Tur’un önünden saat 18.00’da araçlar kalkacaktır.Düğün konvoyu ile birlikte Of İlçesine hareket edecektir.



İlginizi Çekebilir