Ali İhsan Fatma´sına Kavuştu

Ali İhsan Fatma´sına Kavuştu

Çaykara Taşlıgedik Köyünden Ali İhsan AYDIN İle Nevşehir´den Fatma Büyükçekiç Uzungöl Sezgin Otel´de Düzenlenen Dillere Destan Bir Düğün İle Bir Ömür Boyu Birlikteliğe "EVET" Dediler

Uzun yıllar Öğretmen ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak Çaykara İlçemize çok kıymetli Eğitim Hizmetleri sunan Öğretmen Mevlüt AYDIN´ın yakışıklı Oğlu Ali İhsan İle Nevşehir´den Fatma Büyükçekiç Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen masal tadında bir düğün ile evlendiler.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Siyasi Partilerin Çaykara İlçe Başkanları,Çaykara Milli Eğitim Camiası ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreni oldukça kalabalık geçti.Adeta insan selinin yaşandığı düğün töreninde insanlar salonda oturacak sandalye bulmakta güçlük çektiler.

Şube Müdürü Mevlüt AYDIN ve Eşi  ile Gelinin Anne ve Babası misafirleri kapıda karşılarken gelin ve damadın tüm masaları tek tek dolaşarak gelen misafirler ile ilgilenmeleri düğüne katılanlar tarafından büyük bir takdir ile karşılandı.

Özellikle Nevşehşir´den düğüne katılan Gelinin yakınları ve arkadaşları kendilerine gösterilen misafirperverlik ve sıcak karşılamadan dolayı çok mutlu oldular.

Sanatçılar Erol AKYÜZ ve Soner ŞAHİN çaldıkları birbirinden güzel türkü ve oyun havaları ile düğüne katılanların saatlerce ve de gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Taşlıgedik Köyünden Öğretmen Mahmut YİĞİT tarafından çalınan kaval eşliğinde özellikle düğüne katılan orta yaş grubu gönüllerince horon oynamanın mutluluğunu yaşadılar.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden düğün töreninde takı töreni esnasında gelin ve dam adın miksafirlere gösterdikleri ilgi ise düğüne katılanlar tarafından büyük beğeni aldı.

Bizler de Çaykara Gündem Aşilesi olarak ömürlerinin en güzel,en doğru ve de en anlamlı kararlarını veren Sevgili Fatma Ali İhsan Aydın çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: İhsan Fatma sına Kavuştu

İlginizi Çekebilir