Ali İle Zehra İlk Adımı Attı

Ali İle Zehra İlk Adımı Attı

Uzungöl´ün en çok sevilen Genç Turizmcilerinden Ali Zeyrek İlçemiz Köknar Mahallesinden Zehra Dursun ile nişanlandı

Ali Zeyrek´in en mutlu Günü?Uzungöl´ün en çok sevilen Genç Turizmcilerinden Ali Zeyrek İlçemiz Köknar Mahallesinden Zehra Dursun ile nişanlandı.

Uzungöl Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği Başkanı olan ve Uzungöl´den Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan Okullarımıza ve Öğrencilerimize yönelik kurmuş olduğu ?Gönül Köprüsü? ile hepimizin yüreklerine dokunmayı başaran Sevgili Ali Zeyrek bu defa ise Gönlünün Sultanını buldu ve Köknar´lı Kızımız Zehra Dursun ile hayatını birleştirme kararı aldı./resimler/2019-4/5/1221547377428.jpgBeyefendi kişiliği,yardımseverliği,alçak gönüllülüğü ve çalışkanlığı ile Uzungöl´de herkesin gönlünde taht kurmayı başaran Sevgili Ali Zeyrek´in nişanlanması Uzungöl´de sevinç ile karşılandı.

Aslen İlçemiz Köknar Mahallesinden olan ancak Adana´da ikamet eden ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümü mezunu olan Gelin Zehra Dursun Adana´da Ücretli Sosyal Bilgiler  Öğretmeni olarak görev yapıyor

NİŞAN KÖKNAR´DA

Genç Çiftlerin Nişan Töreni 4 Nisan 2019 Perşembe Akşamı İlçemiz KÖkjnar Mahallesinde bulunan Gelin Adayımız Zehra Dursun´un evinde gerçekleşti.

Uzungöl ve Köknar Mahallelerinden yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen Nişan Töreninde Ali Zeyrek ve Zehra Dursun´un misafirleri ile yakından ilgilenmeleri gözlerden kaçmadı./resimler/2019-4/5/1222205971710.jpgGenç Çiftlerin Nişan Yüzükleri Gelin Zehra Dursun´un Babasının Dayısı Mehmet Aydın tarafından takılırken kurdele de yine Mehmet Aydın tarafından kesildi.

YAŞ PASTA BÜYÜLEDİ

Nişan Töreninde gelin ve Damat için özel olarak hazırlanan yaş pasta Ali Zeyrek ve Zehra Dursun tarafından el ele yürek yüreğe gönül gönüle birlikte kesldi.

Genç Çiftlerin birbirlerine ömürlerinin ilk yaş pastasını alkışlar eşliğinde ikram etmesinin ardından misafirlere çeşitli ikramlar gerçekleştirildi.

Yaş Pasta Töreninin ardından ise Aile Fotoğraf çekimleri ile muhteşem gece sona erdi.

DÜĞÜN 21 HAZİRAN 2019´DA

Genç Çiftlerimiz Sevgili Ali Zeyrek ile Sevgili Zehra Dursun 22 Haziran 2019 Cumartesi Akşamı Uzungöl´de gerçekleştirilecek olan masal tadında muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET diyecekler./resimler/2019-4/5/1222456597201.jpg

Genç Çiftlerimizin bu muhteşem gecesinde Zeyrek ve Dursun Aileleri adına Tüm Gönül Dostlarımızı davet etmeyi bir görev kabul ediyoruz.

Haber:Hilmi Kanık



Anahtar Kelimeler: Zehra Adımı Attı

İlginizi Çekebilir