Amasya'dan Uzungöl'e Gelin Geldi

Amasya

Uzungöl’den Turgay Soylu ile Amasya’dan Kübra Ilıcak Amasya ve Trabzon Uzungöl’de gerçekleştirilen Kına ve Düğün Töreni ile evlendiler.

Uzungöl’den Turgay Soylu ile Amasya’dan Kübra Ilıcak Amasya ve Trabzon Uzungöl’de gerçekleştirilen Kına ve Düğün Töreni ile evlendiler.

Uzungöl’den Turgay Soylu ile Amasya’dan Kübra Ilıcak 5 Ekim 2023 Perşembe akşamı gerçekleştirdikleri  Kına ve 8 Ekim 2023 tarihindeki Düğün törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Uzungöl Esnaflarından ve Uzungöl’ün çok sevilen isimlerinden Ahmet Soylu(Harunoğlu) ile Emine Soylu’nun yakışıklı oğlu Turgay Soylu  ile Amasya’dan Semiha ve Merhum Üzeyir Ilıcak  çiftinin dünyalar güzeli kızları Kübra Ilıcak  5 Ekim 2023 Tarihinde Amasya’da ve 8 Ekim 2023 Pazar akşamı Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen Kına ve Düğün Törenleri ile evlendiler.

8 ekim 2023 Pazar akşamı Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen Düğün Törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,Demirli Mahallesi Muhtarı Mustafa Ayaz ile Amasya,Trabzon ve Uzungöl’den çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftlerin Giriş Dansları ile başlayan Düğün Törenlerinde Genç çiftlin Resmi Nikahları Düğün Salonunda kıyıldı.

Gelinin Nikah Şahitliği Abisi Sinan Ilıcak tarafından yapılırken,Damadın Nikah Şahitliğini ise Erdoğan Keleş yaptı.

Genç çiftlerin Resmi Nikahları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı.Genç çiftlere evlilik hayatı ile ilgili tavsiyelerde bulunan Belediye Başkanı Hanefi Tok,Genç çiftlerin aile büyüklerine karşı saygıyı hiçbir zaman ihmal etmemeöleri gerektiğini anımsattı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok daha sonra Evlilik Cüzdanını Gelin Kübra Soylu’ya takdim etti.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerinde Uzungöl Düğün törenlerin vaz geçilmeyen  ismi Erol Akyüz ile Karadeniz Müziğinin önemli ismi Sinan Karlıdağ ,çaldıkları ve oynadıkları birbirinden güzel oyun havaları ile misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerinde Karadeniz Müziğinin önemli Kaval Enstrünmanı Üstadlarından Nurettin Kahveci sahne alarak çaldığı birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

Sanatçı Erol Akyüz tarafından çalınan ve söylenen birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde ise Düğün Törenine katılan misafirler unutamayacakları muhteşem bir akşam yaşadılar.

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle Takı töreni esnasında Düğün Törenine katılan misafirler uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde misafirler eğlenceye doyarken çekilen aile fotoğrafları ile fotoğrafları ile düğün töreni sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de doğru kararlarını veren Kübra & Turgay Soylu çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,Genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Amasya'' Gelin Geldi

İlginizi Çekebilir