Anadolu Lisesinden Bir Gümüş,Bir Bronz Madalya

Anadolu Lisesinden Bir Gümüş,Bir Bronz Madalya

Trabzon Valiliği Ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Birlikte Düzenlenen Atatürk Kupası Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışmalarında Çaykara Anadolu Lisesi Öğrencileri Bir Gümüş Bir De Bronz Madalya Kazandı

ANADOLU LİSESİNDEN BİR GÜMÜŞ,BİR BRONZ  MADALYA

Trabzon Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birlikte Organize edilen Atatürk Kupası Masa Tenisi İl Birinciliği  Yarışmaları tamamlandı.Yarışmalar sonucunda Gençler Kategorisinde Çaykara Anadolu Lisesi Öğrencilerimizden Nurettin Albayrak İkinci,Abdurahman Erdoğan ise üçüncü oldu.Büyükler Kategorisinde ise Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç Yarı Finalde şanssız bir şekilde kaybederek Turnuvayı  Dördüncü tamamladı.

İl Genelinde 30 Öğrencinin katıldığı Gençler Kategorisi Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışmalarında Çaykara´dan Yarışmaya katılan öğrencilerimiz Nurettin Albayrak ve Abdurrahim Erdoğan Grup Maçlarında çok fazla yorulmadılar ve ikisi de Yarı Final biletini almayı başardı.

Yarı Finalde oyuncularımız birbirlerine rakip olunca doğal olarak birinin final yolu kapanmış oldu.Zevkli ve çekişmeli geçen  yarı final müsabakasında rakibini 3-2 yenmeyi başaran Nurettin Albayrak finale çıkarken Abdurrahman Erdoğan ise Üçüncülük maçına çıktı.

Yarı Finalin diğer Maçında ise Vakfıkebir´den iki öğrenci yarıştı.Kazanan Nurettin Albayrak´ın rakibi olarak finale çıkarken kaybeden oyuncu ise üçüncülük için Abdurrahman Erdoğan´ın karşısına çıktı.

Çok zevkli ve çekişmeli geçen Fin al karşılaşması sonucunda Nurettin Albayrak rakibine 3-2 kaybederek Trabzon İl İkincisi oldu ve Gümüş Madalyanın sahibi oldu.

Üçüncülük müsabakasında ise Abdurrahman Erdoğan rakibini 3-1 yenerek Trabzon İl Üçüncüsü oldu ve Bronz Madalyanın sahibi oldu.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir