Ankara ÇAY-DER Faaliyetlerine Devam ediyor!

Ankara ÇAY-DER Faaliyetlerine Devam ediyor!

Ankara Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor..

 

1994 Yılında Ankara´da Kurulan Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği son dönemlerde yaptığı çalışmalarla kendinde söz ettirmeye başladı. 2014 yılında göreve gelen Dr.Nizamettin Şentürk yönetimindeki yönetim kurulu yaptıkları etkinliklerle diğer derneklere örnek olmaya başladı. Göreve başladıkları günden beri Ankara- Kızılay Sümer 2.Sokak No:36/6 adresinde bulunan mülküyedi kendilerine ait dernek binasını yenileyen yönetim daha sonra yaptıkları etkinlik ve projelerle ilgi odağı oldu. Dernek hazırladığı Video ile faaliyetlerinin tanıtımını yaptı.Yönetim kurulu kurduğu Kadın ve Gençlik Platformu ile sosyal etkinlikleri arttırırken, çeşitli komisyonlar kurarak Ankara´daki hemşerilerimize hizmet vermeye devam ediyor. 

Ankara ÇAY-DER Çaykara ve Dernekpazarı´nın açılan penceresi olma iddiasıyla göreve gelen yönetim kurulu yayınladığı basın açıklamasında, derneğin bu yılkı ilk etkinliğinin 27 Şubat 2016 tarihinde Ankara´da gerçekleşecek olan ?Çaykara´nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü" gecesinin düzenleneceğini ve yaklaşık 500 kişinin beklenildiği anlamlı gecede BaşkentBürokrasısı ve önemli siyasi isimler ağırlanacak. /resimler/2016-2/25/1928023174920.jpgKonuyla ilgili açıklamada bulunan Dernek Başkanı Dr.Nizamettin Şentürk;?  Yönetim kurulu olarak hemşerilerimizin Ankara´da karşılaşabileceği her türlü sorunu çözme konusunda destek vermeye hazır olduğunu belirterek,alanında Ankara´da en eski ve en fazla üyesi derneklerden biri olan Ankara ÇAY-DER bünyesinde kadın ve gençlik platformlarını da barındırmaktadır. Derneğin 2016 yılı hedefleri arasında Üniversite öğrencilerine verilen bursun yükseltilmesi olacaktır,?dedi. 

Ankara´daki Derneğin özellikle eğitim konusunda destek verme konusunda hummalı bir çalışma başladıklarını ifade eden Şentürk, bu çalışmalar çerçevesinde 2016 yılında faaliyetlerimiz devam edecektir,?ifadesini kullandı.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir