Ankara ÇAY-DER´den Nezaket ziyaretleri

Ankara ÇAY-DER´den Nezaket ziyaretleri

Ankara Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Yavuz, Kaymakam ve Belediye Başkanını ziyaret etti.

Ankara´da faaliyet gösteren Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Yavuz, Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül ve Belediye Başkanı Hanefi Tok´u makamlarında ziyaret etti.  

İlk olarak Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül´ü makamında ziyaret eden, Ankara-Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Yavuz, Dernek faaliyetleri hakkında Kaymakam Gül´e bilgi vererek, dernek olarak Çaykara ve Dernekpazarı ilçeleri için çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını bunun içinde Kaymakamlık ve Belediyeler ile işbirliği yapmak istediklerini söyledi./resimler/2015-9/3/2333237242870.jpgZiyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Gül, Sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahsederek, Çaykara için yapılacak çalışmalar için her türlü desteği vereceklerini dile getirerek, derneğin çalışmalarında başarılar diledi. /resimler/2015-9/3/2334190368938.jpgZiyaret kapsamında daha sonra, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´u makamında ziyaret eden Hasan Yavuz, Çaykara´da yaptığı çalışmalarından dolayı Başkan Tok´a teşekkür etti. Karşılık fikir alışverişinde bulunan ziyarette, Hemşeri derneklerinin önemini dile getiren Başkan Tok,? Derneklerle uyumlu bir çalışma içinde olduklarını ve yapılacak olan tüm faaliyetlerle ilgili Çaykara Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Dernek çalışmalarını takip ettiğini ifade eden Tok," gayretli çalışmalarından dolayı Ankara ÇAY-DER dernek yönetimine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum,? dedi.

Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Ankara Nezaket ziyaretleri

İlginizi Çekebilir