Ankara Trabzon Günleri Sona Erdi

Ankara Trabzon Günleri Sona Erdi

Her yıl Geleneksel olarak düzenlenen ve de Bu Sene 3-6 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen ?Geleneksel Ankara Trabzon Günleri? 6 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilen Final Organizasyonları ile tamamlandı.

Her yıl Geleneksel olarak düzenlenen ve de Bu Sene 3-6  Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen ?Geleneksel Ankara Trabzon Günleri? 6 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilen Final Organizasyonları ile tamamlandı.

Çaykara Stantımız Etkinliklerde her sene olduğu gibi bu sene de en fazla ilgi gören İlçe Stantı olma özelliğini koruyarak Organizasyonu tamamladı./resimler/2018-5/7/1027475527645.jpgÇaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı ve Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok 4 gün boyunca Ankara´da Çaykara Stantımızda yer alarak hem gelen Bürokratlarımızı hem de Çaykara´lı Hemşerilerimizi hem karşıladılar hem de Çaykara´lı Hemşerilerimiz ile bolca sohbet etme imkanını yakalamış oldular.

AYRANCI-ÇAYKARA İLE GURUR DUYUYORUM

4 Gün Boyunca Çaykara Stantımızın hem Bürokratlarımız tarafından hem de halkımız tarafından ziyaretçi akınına uğradığını ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Çaykara İlçemizi Ankara´da en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade etti./resimler/2018-5/7/1030113499180.jpgİnsanlarımızın Çaykara İlçemize her alanda örnek ve de model olarak baktıklarını bu yüzden de Geleneksel Ankara Trabzon Günlerinde en büyük ilgilerden birinin kendi stantlarına gösterildiğini ve de bu durumun kendileri açısından büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden Kaymakam İhsan Ayrancı böylesine güzel,örnek ve de herkes tarafından model olarak kabul edilen bir İlçenin Kaymakamı olmaktan ve de bu İlçeyi Yönetmekten büyük bir Onur duyduğunu sözlerine ekledi.

TOK-STANTIMIZ BÜYÜLEDİ

Ankara´da gerçekleştirilen Geleneksel Trabzon Günlerinde bulunmaktan ve de Çaykaraİlçemizi temsiln etmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Başta Üreten Eller ve de Forodigo Kurslarımız olmak üzere emeği geçen herkese Çaykar´a Halkı adına teşekkür etti./resimler/2018-5/7/1033462097143.jpgAnkara´da hem Stantlarına hem de kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu,TBMM Başkanımız Sayın İsmail Kahraman,Başbakan Yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek olmak üzere Ankara´da kendilerini yalnız bırakmayan Tüm yönetici.bürokrat,iş adamı ve de kıymetli vatandaşlarımıza Çaykara Halkı adına teşekkür borçlu olduklarını sözlerine ekledi

YOĞUN ZİYARETÇİ TRAFİĞİ

Organizasyon boyunca Çaykara Stantımıza Hem Bürokratlarımızın hem de Halkımızın ilgisi çok yoğun oldu.

BAKAN SOYLU ÇAYKARA STANTIMIZDA

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu her zaman olduğu gibi Çaykara Stantımızı yine yalnız bırakmadılar.Sayın Bakanımız Stantımızı ziyaret ederek Hem Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı ile hem de Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok ile bolca sohbet etti./resimler/2018-5/7/1034346941835.jpgİçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´nun ziyaretlerinde Ankara Geleneksel Trabzon Günleri konuşulurken aynı zamanda Çaykara İlçemizde devam eden çalışmalar ve gerçekleştirilecek olan projeler hakkında da fikir alış verişinde bulunuldu.

HACIMÜFTÜOĞLU STANTIMIZI ZİYARET ETTİ

İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Çaykara´lı Hemşerimiz Seyfullah Hacımüftüoğlu Çaykara Stantımızı ziyaret etti.

Genel Sekreterimiz Hacımüftüoğlu Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı ve Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok ile bolca sohbet ederek bir yerde Çaykara Özlemini de gidermiş oldu.

ZİYARETÇİ AKINI

Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Sayın Şeref Malkoç,İçişleri Eski Bakanımız Sayın Sabahattin Öztürk,İçişleri Bakanlığı Mülkiye Baş Müfettişi Sayın Murat Hakyemez,Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Mazhar Yıldırımhan,Trabzon Valimiz Sayın Yücel Yavuz,Trabzon Eski Valimiz Sayın Abdil Celil Öz,Başbakanlık Müşaviri Serdar Beşikçi ve Ankara´da bulunan bir çok bürokrat ve İş Adamı Çaykara Stantımızı ziyaret ederek hem hayırlı olsun dişleklerinde bulundular hem de Stantımızda sergilenen ürünleri inceleme imkanına sahip oldular

ÜRETEN ELLER BÜYÜLEDİ

Geleneksel Ankara Günlerinde en fazla  ilgi çeken Stantlarımızdan bir tanesi de Üreten Eller Stantımız oldu.İlçemiz Elmalı Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin Öncülüğünde İlçemiz Elmalı Mahallesinde açılan ve de 20 Elemanın çalıştığı Üreten Eller Kursumuzda üretilen hediyelik eşyalar adeta göz kamaştırdı.

Üreten Eller Kursumuzda üretilen birbirinden güzel hediyelik eşyalar Stantımızı ziyarete gelen tüm ziyaretçilerin çok büyük ilgisini çekerken Çaykara İlçemizde böylesine örnek bir Üretim Yerinin bulunması ise farklı bir övünç kaynağı oldu.

FORODİGO HAYRAN BIRAKTI

İlçemiz Öğretmen Evi ASO´nun üst katında çalışmalarına devam eden Forodigo Kursiyerleri tarafından üretilen işleme ve dokuma ürünleri Ankara Geleneksel  Trabzon Günlerinin en fazla ilgi çeken köşelerinden bir tanesi oldu.

Kadınlarımızın büyük bir itina ile işledikleri el emeği göz nuru birbirinden değerli dokuma ürünleri Sergide ziyaretçiler tarafından adeta kapışıldı ve de kısa sürede bitti.

FOTOĞRAF SERGİSİ ÇOK FARKLI

Çaykara İlçemizin Turistik yerleri ve doğal güzelliklerinin sergilendiği Fotoğraf Sergisi tabiri caiz ise adeta ziyaretçi akınına uğradı.

Başta Sultanmurat Yaylası,Garester Yaylası,Uzungöl,Yedi Göller olmak üzere  İlçemizde bulunan Yayla ve Mezire Fotoğraf ve de Video Görüntülerinin sergilendiği Görsel Sunum Stantımız Organizasyon boyunca en fazla ilgi gören Stantlarımızın başında yer aldı.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir