Ankara´da Çaykara´ya Yoğun İlgi

Ankara´da Çaykara´ya Yoğun İlgi

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Devam Eden Geleneksel Trabzon Günlerinde Çaykara ve de Dernekpazarı Stantlarımız Ziyaretçi Akınına Uğruyor

24-28 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ankara´da Gerçekleştirilen Geleneksel Trabzon Günleri yoğun bir katılım ile devam ediyor.

Atatürk Kültür Merkezinde devam eden Trabzon Günlerinde Çaykara ve Dernekpazarı Stantlarımız adeta ziyaretçi akınına uğruyor./resimler/2017-5/28/1334066198027.jpg4 Gün Boyunca hem Bürokratlarımızın hem de Halkımızın yoğun bir ilgi gösterdikleri Çaykara ve Dernekpazarı Stantlarımızda  sergilenen ürünler büyük bir ilgi görüyor.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK ÇAYKARA STANTINDA

Ankara Trabzon Günlerinin üçüncü Gününde Başbakan Yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek Çaykara Stantımızı ziyaret ettiler.Stantlarımızda sergilenen ürünleri büyük bir dikkat ile İnceleyen Bakan Şimşek özellikle Forodigo ve de Üreten Eller Stantlarımıza büyük bir ilgi gösterdiler.

/resimler/2017-5/28/1334385729869.jpgDaha sonra Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı ve de Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok ile Sohbet eden Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Şimşek yetkililerden Çaykara İlçemiz ve de İlçemizde devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı.

HACIMÜFTÜOĞLU´NDAN ZİYARET

Çaykara´lı Hemşerimiz Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Sayın Seyfullah Hacımüftüoğlu da Çaykara Stantımızı ziyaret ettiler.Kaymakam ve Belediye Başkanımız ile bol boln sohbet eden hemşerimiz Hacımüftüoğlu sergilenen ürünleri de incelediler.

ÖZTÜRK DE ÇAYKARA STANTINDA

İçişleri Bakanı Bakan Yardımcısı Çaykara´lı Hemşerimiz Sayın Sebahattin Öztürk de Çaykara Stantımızı ziyaret ederek Kaqymakamımız İhsan Ayrancı ve de Belediye Başkanımız Hanefi Tok nile Çaykara İlçemiz hakkında uzun bir sohbet gerçekleştirdiler.

VEKİLLERİMİZDEN ZİYARET

Ak Parti Trabzon Milletvekillerimiz Sayın Ayşe Sula Köseoğlu,Sayın Muhammat Balta ve Sayın Salih Cora da Çaykara Stantımızı ziyaret ederek Stantımızda sergilenen Çaykara İlçemizin el emeği göz nuru ürünlerini dikkatli bir şekilde vincelediler.

ASKERİ YARGITAY BAŞKANINDAN ZİYARET

Askeri Yargıtay Başkanı Çaykara´lı Hemşerimiz Sayın Ahmet Zeki Liman da Çaykara Stantımızı ziyaret eden önemli bürokratlarımızdan biri oldu.Hem Kaymakamımız hem de Belediye Başkanımız ile Çaykara hakkında sohbet eden Askeri Yargıtay Başkanımız ayrıca stantlarımızda sergilenen ürünleri de inceleme fırsatı buldu.

MEB MÜSTEŞAR YARDIMCISINDAN ZİYARET

Meb Müsteşar Yardımcısı Sayın Muammer Yıldız da Çaykara Stantımızı ziyaret ettiler.Özellikle Forodigo ve Üreten Eller Stantlarına büyük bir ilgi gösteren ve Statlarımızda sergilenen ürünleri büyük bir dikkat ile inceleyen Müsteşar Yardımcısı Yıldız Çaykara İlçemizde açılan kurslarda emeği geçen tüm yönetici,öğretmen ve kursiyerlere teşekkür etti.

YILDIRIMHAN  ÇAYKARA STANTINDA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Trabzon´lu Hemşerimiz Mazhan Yıldırımhan da Çaykara stantımızı ziyaret ettiler./resimler/2017-5/28/1335122293062.jpgÇaykara İlçemiz ile ilgili olarak Kaymakamımız ve de Belediye Başkanımız ile sohbet eden Yıldırımhan ayrıca stantlarda sergilenen ürünleri de incelediler.

AĞIRMAN VE TURGUT´TAN ZİYARET

Çaykara Stantımıza Karadeniz Basınımızın ilgisi de oldukça yoğun oldu.Taka Gazetesi Genel Müdürü Çaykara´lı Hemşerimiz Zihni, Ağırman ile Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Tugut Çaykara Stantımızı ziyaret ederek Hayırlı olsun dileklerinde bulundular./resimler/2017-5/28/1406272173476.jpgAYRANCI-ÇAYKARA İLE GURUR DUYUYORUM

4 Gün Boyunca Çaykara Stantımızın hem Bürokratlarımız tarafından hem de halkımız tarafından ziyaretçi akınına uğradığını ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Çaykara İlçemizi Ankara´da en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade etti.

İnsanlarımızın Çaykara İlçemize her alanda örnek ve de model olarak baktıklarını bu yüzden de Geleneksel Ankara Trabzon Günlerinde en büyük ilgilerden birinin kendi stantlarına gösterildiğini ve de bu durumun kendileri açısından büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden Kaymakam İhsan Ayrancı böylesine güzel,örnek ve de herkes tarafından model olarak kabul edilen bir İlçenin Kaymakamı olmaktan ve de bu İlçeyi Yönetmekten büyük bir Onur duyduğunu sözlerine ekledi.

TOK-STANTIMIZ BÜYÜLEDİ

Ankara´da gerçekleştirilen Geleneksel Trabzon Günlerinde bulunmaktan ve de Çaykaraİlçemizi temsiln etmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Başta Üreten Eller ve de Forodigo Kurslarımız olmak üzere emeği geçen herkese Çaykar´a Halkı adına teşekkür etti.

Ankara´da hem Stantlarına hem de kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu,TBMM Başkanımız Sayın İsmail Kahraman,Başbakan Yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek olmak üzere Ankara´da kendilerini yalnız bırakmayan Tüm yönetici.bürokrat,iş adamı ve de kıymetli vatandaşlarımıza Çaykara Halkı adına teşekkür borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Ankara Çaykara Yoğun İlgi

İlginizi Çekebilir