Ankara´da Yeni Çaykaralılar Derneği Doğdu!

Ankara´da Yeni Çaykaralılar Derneği Doğdu!

Ankara Keçiören´de kısa bir süre önce kuruluşunu tamamlayan Trabzon İli Çaykara İlçesi Solaklı Vadisi ve Mahalleleri Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Gençlik ve Spor Derneği 1.Olağan kongresini yaparak faaliyetine başladı.

Dünyanın her yerinde, Çaykaralıların dernekçilikte öncü olmaya devam ediyor. Uzun bir süredir Ankara´da bir araya gelen hemşerilerimizin geniş kitleleri bir araya getirecek yeni bir dernek kurulması için başlattığı çalışmalar nihayet sonuçlandı. 

18.05.2015 tarihinde resmi kuruluşunu tamamlayan, Trabzon İli Çaykara İlçesi Solaklı Vadisi ve Mahalleleri Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Gençlik ve Spor Derneği, ismi ile Keçiören - Uyanış Mahallesi 1115 Sokak 6/A adresinde faaliyetlerine başladı. 

Kuruluşunu tamamlayan, Trabzon İli Çaykara İlçesi Solaklı Vadisi ve Mahalleleri Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Gençlik ve Spor Derneği, 1.Olağan genel kurulunu Ankara-Keçiören - Uyanış Mahallesi 1115 Sokak 6/A adresinde yaparak seçilmiş yönetime kavuştu. 

"BAŞKANLIĞA AYDIN DEMİR SEÇİLDİ"
08.11. 2015 Pazar günü gerçekleştirilen 1.Olağan Genel Kurulda, tek liste ile seçime gidilirken, dernek başkanlığına Aydır Demir Seçildi.

Yönetim Kurulu üyeleri 16.11.2015 Pazartesi günü toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi. Buna göre: 

Başkan: Aydın Demir 

Başkan Yardımcısı: Sebahattin Akyüz ( Memur )

Sayman: Neşat Kurt ( Emekli )

Genel Sekreter: Hasan Bayraktar ( Avukat )

Üye: Hüseyin Hilmi Sula ( Memur )

Üye: Faruk Çakmak  ( Avukat )  

"ZORU BAŞARMAK İÇİN BURADAYIZ"
Dernek başkanlığına seçilen Aydın Demir, Kongre sonrası gazetemizde yaptığı açıklamada, görevlerinin zor olduğunun bilincinde olduklarını söylerken, Dernek yönetimi olarak ilk genel kurulda göreve geldik. Görevimizin zor olduğunu biliyoruz. Ama zoru başarmak için buradayız. Yeter ki Ankara´da birlik ve beraberliği sağlayarak hep birlikte yeni ufuklar açalım. Derneğin kuruluş amacı; ?hemşeriler arasında birliği ve beraberliği sağlamak, kültürümüzü, geleneklerimizi yaşatmak, üyeler arasında yardımlaşmayı, kaynaşmayı, tanışmayı ve dayanışmayı güçlendirmek, gençlerimizin eğitimine sosyal ekonomik yönden destek olmak, vatanını seven ülkesine bağlı ahlaklı gençler yetiştirmek, hemşerilerimizin sevinçli ve üzüntülü günlerinde yanlarında olmak.?gibi bir görev üstlendik. Derneğin kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum,?dedi. 

Derneğin Adresi:  Uyanış Mahallesi, 1115 Sokak 6/A Keçiören/Ankara/resimler/2015-11/19/1843413234851.jpgAydın DEMİR KİMDİR

1977´de Trabzon/Çaykara/Çambaşı Mahallesi´nde doğdu. 

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanında lisansını, Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını yaptı.

2001 yılında öğretmenliğe başladı. Bayburt Lisesi, Rekabet Kurumu Bayburt Anadolu Öğretmen Lisesi, Bayburt Fen Lisesi, Trabzon Beşikdüzü İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi, Ankara Etlik Anadolu Lisesi´nde rehberlik branşında çalıştı.

Ankara Pursaklar Fen Lisesi ve Ankara Fen Lisesi´nde müdür yardımcılığı yaptı.

17 Haziran 2014´te tarihinden itibaren Ankara Fen Lisesi Müdürlüğü´ne bakmaktadır.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi

 

 

 



İlginizi Çekebilir