Ankara’da Çaykara Rüzgârı esti

Ankara’da Çaykara Rüzgârı esti

Çaykaralı Bürokratlar, “ Birlik ve Dayanışma Gecesi’nde”  bir araya geldiler.

Turkuaz Tur1461’in sahibi Yusuf Keskin, Vip sürücü kursu sahibi Orhan Yıldız ve öğretmen Aydın Demir tarafından organize edilen, “ÇAYKARALILAR BİRLİK VE DAYANIŞMA GECESİ’NDE” Ankara’da görev yapan üst düzey Çaykaralı bürokrat ve hemşehrilerimiz bir araya geldi.

Ankara’da Neşet Ertaş Gösteri ve Sanat Merkezi salonunda düzenlenen etkinliğe, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Eski Milletvekili Nail Çelebi, eski Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Ankara eski emniyet müdürü Cevdet Saral, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Anayasa Mahkemsi Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Hakyemez, Sivil Havacılık Genel Müdürü, Türksat Yönetim Kurulu üyesi Prof.Dr. Kemal Yüksek, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Hikmet Öksüz, Prof.Dr. Hikmet Akgül, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Ankara Organize Şube Müdürü Aykut Turan, İçişleri Bakanlığı Teftiş kurulu Başkanı Ziyaeddin Kaygusuz, Halk Sağlığı Genel Müdürü Prof.Dr. Sedat Kaygusuz, Ankara’da görev yapan üst düzey bürokratlar ile birlikte çok sayıda Çaykara ve Dernekpazarlı hemşehrilerimiz katıldı.

Organizasyon adına açış konuşmasını yapan, Yusuf Keskin, böyle bir toplantının Başkentte düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Çaykara ve Dernekpazarlı bürokratlar arasındaki birlikteliği sağlayarak Çaykara ve Dernekpazarı’nın başkentteki lobi gücünü en üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Ankara’da görev yapan yüzlerce bürokratla Çaykara’nın birçok sorununu burada ele alıp istişare ederek gelecekte bölgemizde nasıl faydalı olabiliriz anlayışı ile bir araya geldik. Hiçbir siyasi ayırımı yapmadan bürokratlarımızı ve Çaykara-Dernekpazarı ilçesinden olup Ankara’da yaşayan hemşehrilerimizi bir arada görmek bizlere mutluluk vermiştir. Birlik ve Dayanışma gecemizi şereflendiren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Dayanışma gecesinde, Sinop valisi Erol Karaömeroğlu,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, eski Milletvekili Nail Çelebi, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altinok, Prof.Dr.Hikmet Öksüz, konuşma yaptılar. Konuşmalarda Çaykara ve Dernekpazarı ile ilgili sorunlar dile getirildi.

Gecede, Çaykaralı Sanatçılar, Onay Şahin ve Nuray Aksoy sahneye çıkarak Kemençe eşliğinde söyledikleri Karadeniz türküleriyle katılımcılar doyasıya horon oynadı.   



Anahtar Kelimeler: Ankara’ Çaykara Rüzgârı

İlginizi Çekebilir