Ankara´dan Çaykara´ya Gelin Geldi

Ankara´dan Çaykara´ya Gelin Geldi

Çaykara Tiski İlçe Müdürlüğünde Çalışan Kamil Selçuk´un Özel Harekatçı Oğlu İlker İle Ankara´dan Esra Mahsan Uzungöl´de Muhteşem Bir Düğün İle Evlendiler

ANKARA´DAN ÇAYKARA´YA GELİN GELDİ

Çaykara  TİSKİ Müdürlüğünde Çalışan Kamil Selçuk´un Özel Harekat Polisi olan yakışıklı Oğlu İlker ile Ankara´dan Esra Mahsan 29 Ekim 2016 Cumartesi Günü Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen dillere destan mahşeri bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Genç Çiftlerin Düğün Törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Belediye Başkanlarından Namık Kemal Gedikoğlu,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek,MHP Çaykara İlçe Başkanı Cemal Balcıoğlu,Çaykara Kaymakamlığı Yazı İşlleri Müdürü Kamil Hoş,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bakiye Usta,Muhtarlar ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

/resimler/2016-10/31/1511123040137.jpg

Özellikle Ankara´dan Gelinin Ailesi ve yakınlarının büyük ilgi gösterdikleri düğün töreninde adeta mahşeri bir kalabalık yaşandı.

Gelin ve Damadın muhteşem dansları ile başlayan düğün  töreninde hem gelin ve damadın hem de ailelerinin düğüne katılan tüm misafirler ile yakından ilgilenmeleri düğüne katılan davetliler tarafından büyük bie memnuniyet ile karşılandı.

EROL AKYÜZ VE TURAN KAMBEROĞLU

Uzungöllü Sanatçı Erol Akyüz ile Sanatçı Turan Kamberoğlu Genç çiftlerin düğün törenlerinde ilk olarak sahne aldılar.Çaldıkları ve de okudukları birbirinden güzel türküler ile dinleyenlerine muhteşem dakikalar yaşatan Sanatçılar davetliler tarafından büyük takdir topladılar.

KAVALIN ÜSTADI UZUNGÖL´DE

Kavalı Türkiye´ye ve de dünyaya sevdiren İsim olan Çaykara´lı Hemşerimiz Sanatçı Kerim Aydın genç çiftlerin  düğün törenlerinde sahne aldı.Çaldığı birbirinden güzel oyun havaları ile hem Ankara´dan gelen misafirlere hem de Çaykara´lı hemşerilerine muhteşem bir kaval resitali sunan Sanatçı Kerim Aydın´ın muhteşem performansı düğüne katılan davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

/resimler/2016-10/31/1512061791133.jpg

Programına muhteşem bir uzun hava ile başlayan Sanatçı Kerim Aydın kavalı ile düğüne katılan davetlileri yeniden eski günlerine taşıdı yeniden eski yayla günlerini anımsattı.Daha sonra düz,atlama,sallama oyunlarını çalan sanatçı Kerim Aydın son olarak ise Muhteşem bir Altıayak oyunu ile programının birinci bölümünü tamamladı.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden düğün  töreninde özerlikle takı töreni esnasında düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çöiftlerin bu en mutlu anlarını paylasştılar ve de mutluluklarına tanıklık ettiler.

ANKARA GRUBUNDAN MUHTEŞEM OYUN HAVALARI

Sanatçı Erol Akyüz´ün çaldığı birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde Ankara´dan gelen misafirler tarafından  oynanan birbirinden güzel oyun havaları düğüne katılan davetliler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

Düğünün son bölümünde ise Sanatçı Kerim Aydın tarafından sadece bayanlara yönelik oyun havaları çalındı ve de bayanların gönüllerince eğlenmeleri sağlandı.

/resimler/2016-10/31/1512596010880.jpg

Havai fişek gösterisi ve de aile resimlerinin çekilmesi ile son bulan düğün töreninde düğüne katılan davetliler gönüllerince muhteşem bir düğün yaşamanın mutluluğu ile evlerinin yolunu tuttular.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en mutlu ve de en anlamlı kararlarını veren Sevgili İlker & Esra Selçuk Çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftleri,mize sağlıkl,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Ankara Çaykara Gelin Geldi

İlginizi Çekebilir