Ankara'dan Çaykara'ya Gelin Geldi

Ankara

Ankara’dan Elif Zülal Çolakoğlu ile Çaykara’dan Ufuk Yavuz Turizm Merkezi Uzungöl’de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler

18 Kasım 2023 Cumartesi akşamı Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştirilen düğün töreni muhteşem bir kalabalık ile gerçekleştirilirken özellikle gelin Elif Zülal Çolakoğlu’nun Ankara’dan gelen misafirlerinin düğü n törenine yoğun katılımları gözlerden kaçmadı. 

Çaykara İlçesinin sevilen esnaflarından güler yüzü ve tatlı dili ile herkesim tarafından çok takdir edilen taksi şoförü Ali Yavuz ile Çaykara Eğitiminin Leyle Abla’sı,öğrencilerin her derdine koşan,her sorunu ile ilgilenen Leyla Yavuz’un yakışıklı oğulları Ufuk Yavuz ile Ankara’dan Hale & Mehmet Solakoğlu çiftinin Dünyalar güzeli kızları Elif zülal Solakoğlu çiftinin düğün törenleri hem katılım hem de organizasyon anlamında yoğun geçti. 

Genç Çiftlerin Düğün Törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer,Öğretmen ve Yönetici olarak Çaykara Eğitim Dünyasınva çok kıymetli hizmetler verdikten sonra tayin yolu ile aykara İlçesinden ayrılan Eğitimci Ebubekir Çelik,Eğitim Camiası çalışanları ve ok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 

Genç Çiftlerin Resmi nikahları salonda kıyıldı.Nikah şahitlikleri Fatih Korkmaz ve Samet Can Akgül tarafından yapılırken,genç çiftlerin Resmi Nikahları ise Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı. 

Nikah Töreninde gelin ve damada evlilik ile ilgili tavsiyelerde bulunan Belediye Başkanı Hanefi Tok,evlilik cüzdanını gelin Elif Zühal Yavuz’a takdim etti. 

Gelin ve damadın giriş dansı ile başlayan düğün töreninde Sanatçılar Murat Karabacak,Turan Kanberoğlu ve İsa Olgun çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları ile düğün törenine katılan misafirlerin saatlerce ve gönüllerince eğlenmelerini sağladılar. 

Özellikle Ankara’dan gelen yoğun misafir topluluğunun oynadıkları muhteşem oyun havaları davetliler tarafından büyük bir ilgi ve alkış ile izlendi. 

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden genç çiftlerin Düğün Törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadın mutluluklarını paylaştılar. 

Genç çiftlerin düğün törenleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi. 

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel ve en anlamlı kararlarını veren Elif Zülal & Ufuk Yavuz çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz. 



Anahtar Kelimeler: Ankara' Çaykara' Gelin Geldi

İlginizi Çekebilir