Çaykara´ya Yeni Aile Hekimi

Çaykara´ya Yeni Aile  Hekimi

Uzman Aile Hekimi Şükiye Bayrak Özdin Çaykara İlçemizde Göreve Başladı

ÇAYKARA´YA YENİ AİLE HEKİMİ

Çaykara´da Dr. Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesine Yeni Uzman Doktor Ataması yapıldı.

Aile Hekimliği Uzmanı Uzman Doktor Şükriye Bayrak Özdin Ekim ayının ilk haftası itibarı ile İlçe Devlet Hastanemizdeki görevine başladı.

Samsun´lu olan Doktorumuz 2011 Yılında 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Bölümünden Doktor Ünvanı ile mezun oldu.Aynı yıl Sinop İli Dikmen İlçe Devlet Hastahanesinde Pratisyen Doktor olarak Göreve başlayan  doktorumuz yine 2011 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Bölümü kazanarak Uzmanlık Eğitimine başlamış oldu. 

/resimler/2016-10/13/1556291613094.jpg

2015 Yılında Uzman Aile Hekimi olarak Üniversiteden mezun olan Doktorumuz Şükriye Bayrak Özdin yaklaşık 1.5 yıllık bir süre Samsun 19 Mayıs İlçe Devlet Hastanesinde Uzman Aile Hekimi olarak görev yaptı.

Çaykara Dr.Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesi  doktorumuzun Uzman Aile Hekimi olarak görev yapacağı ikinci hastane olacak.

Zaten Karadenizli olduğunu, Karadeniz insanını yakından tanıdığını bu yüzden de Çaykara İlçesinde Göreve başlayalı henüz çok uzun bir süre geçmesine rağmen Çaykara İlçesinde hiçbir uyum sorunu yaşamadığını ifade eden Doktor Şükriye Bayrak Özdin uzun seneler Çaykara Halkımıza hizmet verme arzusu içerisinde bulunduğunu ifade etti.

Doktorumuz Şükriye Bayrak Özdin Evlidir

Çaykara Gündem Ailesi olarak İlçemize yeni atanan Uzman Doktorumuza Tüm Çaykara Halkı adına başarılar diliyor ve de uzun seneler İlçemize Hizmet vermesini temenni ediyoruz. 

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:
Salih memiş
14.10.2016 19:49:32
Çok ilgili bir doktor. İlçemize gelmesine çok memnun oldum. Caykaraya uzun yıllar hizmet verir inşallah

İlginizi Çekebilir