Aslı Erzincan´a Gelin Gidiyor

Aslı Erzincan´a Gelin Gidiyor

Uzungöllü İşadamı Hüseyin İnan´ın Dünyalar Güzeli Kızı Aslıhan İnan Erzincan´dan Fatih İnan İle Hayatını Birleştiriyor

Uzungöl´ün en önemli Turizmcilerinden aynı zamanda Sosyal yönü ve de insanlar arasında çok sevilmesi ile herkesin büyük takdirini kazanan Turizmci Hüseyin İnan´ın dünyalar güzeli kızı Aslıhan İnan 21 Ekim 2017 Cumartesi Akşamı Erzincan´da düzenlenecek olan düğün töreninin ardından Fatih İnan ile hayatını birleştiriyor./resimler/2017-10/19/1132065674111.jpgİnan Kardeşler Alabalık Üretim Çiftliği sahibi olan Hüseyin İnan´ın kızı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclisi Üyesi Hamit İnan´ın Kardeşi olan Aslıhan İnan Üniversiteyi tamamladıktan sonra Uzungöl´de kendi işletmelerinde Turizmcilik yapıyor.

Aslıhan İnan için 19 Ekim 2017 Çarşamba akşamı Uzungöl İnan Kardeşler Hilmi İnan Tesislerinde bir Kına Töreni gerçekleştirildi.

MUHTEŞEM KATILIM

Aslıhan İnan´ın Kına Törtenine Uzungöl´den ve de Uzungöl dışından muhteşem bir katılım gerçekleşti.Yüzlerce davetli Aslıhan´ı ömrünün bu en mutlu dakikalarında yalnız bırakmadı.

EROL AKYÜZ-AHMET KARACA´DAN MÜZİK ZİYAFETİ

Uzungöllü Sanatçılar Erol Akyüz ve Ahmet Karaca Aslıhan İnan´ın Kına Törenlerinde sahne aldılar.Çaldıkları ve okudukları birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde düğüne katılan davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sanatçıların muhteşem performansı davetliler tarafından ayakta alkışlandı./resimler/2017-10/19/1132376455851.jpgİYA ORGANİZASYON BÜYÜLEDİ

Kına Organizasyonunu düzenleyen İYA Organizasyon hem görsel efektleri hem de hazırladıkları program ile adeta parmak ısırttılar.Mükemmel bir organizasyon ile Kına Organizasyonunu hazırlayan İYA Organizasyon düğüne katılan davetlilerden tam not aldı.

ASLIHAN YÜREĞİNİ MİSAFİRLERİ İLE PAYLAŞTI

Mükemmel kişiliği ve de alçakgönüllülüğü ile Uzungöl´de herkesin çok sevdiği ve de örnek gösterdiği gelin Aslıhan İnan Kına töreninde her masayı tek tek doplaşarak kınada kendisini yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür etti.

KINA TÖRENİ BÜYÜLEDİ:

İYA Organizasyonun muhteşem hazırlığı eşliğinde Davul eşliğinde kına töreni için salona davet edilen gelin Aslıhan İnan için birbirinden güzel türküler ve de kız arkadaşlarının gösterileri, eşliğinde Kına Töreni gerçekleştirildi.

DÜĞÜN 21 EKİM´DE ERZİNCAN´DA

Fatih  &  Aslıhan İnan çiftinin düğün törenleri ise 21 Ekim 2017 Cumartesi Akşamı Erzincan´da gerçekleştirilecek.Düğün için Uzungöl´den Erzincan´a Cumartesi Günü sabah saatlerinde servisler gidecektir.

/resimler/2017-10/19/1133354113312.jpgPırlanta gibi yüreği ile bütün Uzungöl´ün yüreğinde taht kuran Sevgili Aslıhan İnan Kızımızın bu özel ve de en anlamlı gününde bütün Uzungöl´ü Erzincan´a davet ediyoruz.Haydi Uzungöl.Sel olup 21 Ekim´de Erzincan´a akıyor ve de Sevgili Aslıhan´ı  ömrünün bu en özel dakikalarında yalnız bırakmıyoruz.

Çaykara Gündem Ailesi Adına ömürlerinin en güzel,en anlamı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Aslıhan  &  Fatih İnan çiftini bu anlamlı ve özel kararlarından dolayı tebrik ediyor Allah Tamamına erdirsin dileklerimizi iletiyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Aslı Erzincan Gelin Gidiyor

İlginizi Çekebilir