Aslıhan ile Ogün'den Dillere Destan Bir Düğün Töreni

Aslıhan ile Ogün

Uzungöl’den Aslıhan İnan ile Karaçam Mahallesinden Ogün Özkul Karaçam ve Uzungöl’de gerçekleştirilen kına ve düğün törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Uzungöl’den Aslıhan İnan ile Karaçam Mahallesinden Ogün Özkul Karaçam ve Uzungöl’de gerçekleştirilen kına ve düğün törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Genç çiftlerin Kına Törenleri 19 Mayıs 2023 Cuma akşamı Uzungöl Şekersu Otel’de gerçekleştirilirken,düğün törenleri ise 20 Mayıs 2023 Cumartesi akşamı Karaçam Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Uzungöl Şekersu Otel sahibi Burhan(Orhan)& Mukaddes İnan çiftinin dünyalar güzeli kızları İngilizce Öğretmeni Aslıhan İnan ile Karaçam Mahallesinden polis memuru Kıymet & Nizam Özkul çiftinin yakışıklı oğlu Ogün’ün kına ve düğün törenleri yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

20 Mayıs 2023 Cumartesi akşamı Karaçam Mahallesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen Düğün Törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Karaçam Muhtarı Alaaddin Şeker,Rize Trafik Bölge Amiri Başkomiser Zeki Özkan,Karaçam Ortaokulu Müdürü Fatih Kuvvetli, ile çok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Gelinin babası Orhan İnan  ile Damadın babası Nizam Özkul’un tatlı heyecanları düğün töreni boyunca gözlerinden okunurken düğün töreni boyunca misafirler  ile yakından ilgilenmeleri gözlerden kaçmadı.

Genç çiftlerin düğün töreni Resmi nikahlarının kıyılması ile başladı.Genç çiftlerin nikah şahitlikleri Başkomiser  Zeki Özkan,Elvan Akyüz,Hasan Öztürk ve Zeynep Karadeniz tarafından yapılırken Genç çiftlerin resmi nikahları ise Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,genç çiftlere evlilik ile ilgili çeşitli tavsiyelerde bulunduktan sonra evlilik cüzdanını gelin Aslıhan Özkul’a takdim etti.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne alan Sanatçılar Turan Kamberoğlu ile Karaçam Düğünlerinin vaz geçilmeyen ismi Mustafa Kuvvetli çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları ile davetlilerin gönüllerinde eğlenmelerini sağlarken Mustafa Kuvvetli’nin hem kemençe hem elektronik bağlama ile göstermiş olduğu muhteşem sahne performansı davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Genç  çiftlerin düğün törenleri yaş pasta ve takı töreni ile devam ederken özellikle Takı Töreni esnasında Düğün Törenine katılan davetliler çok uzun kuyruklar oluşturarak Genç Çiftlerin mutluluklarını paylaştılar.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün töreni aile fotoğraflarını çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en anlamlı kararını alan Aslıhan & Ogün Özkul çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Aslıhan ' Dillere Destan Düğün Töreni

İlginizi Çekebilir