Ataköy Ve Yeşilalan Garmagarişuk´ta

Ataköy Ve Yeşilalan Garmagarişuk´ta

Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yeşilalan Kur´an Kursu Öğretmen ve Öğrencileri Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ile Birlikte Garmagarişuk Adlı Tiyatro Oyununu İzlediler

ATAKÖY VE YEŞİLALAN GARMAGARİŞUK´TA

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından her hafta Çarşamba Akşamları Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde sahnelenen Garmagarişuk adlı Tiyatro oyununun 01 Mart 2018 Çarşamba akşamı çok özel konukları vardı.

/resimler/2018-3/1/1000499828246.jpg

Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı ile birlikte İlçemiz Ataköy Mersleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri ile İlçemiz Yeşilalan Kur´an Kursu Öğretmen ve Öğrencileri Garmagarişuk adlı Tiyatro oyununu izlemek üzere Trabzon´a gittiler.

Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´nın misafiri olarak Trabzon´a giden 100 öğrenci ve öğretmenleri  büyük bir keyif ile izledikleri Tiyatro oyununun ardından Kaymakam Ayrancı ile birlikte Tiyatro oyuncuları ile buluştular ve de sohbet etme imkanını yakaladılar.

YEŞİLALAN KUR´AN KURSUNDAN DA 30 ÖĞRENCİ

Tiyatro Organizasyonuna Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yanı sıra Yeşilalan Kur´an Kursundan da 30 öğrenci katıldı.Toplamda 130 Öğrenci Tiyatro oyununu izlemek üzere Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´nın Organizasyonları ile Trabzon´a gittiler.

BAŞKAN TOK VE İLÇE BAŞKANI SELÇUK DA KATILDI

Öğrencilerimizin Tiyatro Etkinliğine Çaykara Kaymakamı Sayın İhsan Ayrancı ile birlikte Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok ile Ak Parti Çaykara İlçe Başkanımız Sayın Muhammet Selçuk da katıldılar.

KAYMAKAM AYRANCI-HER ETKİNLİĞİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Eğitim Öğretimde Lider İlçe olan Çaykara İlçemizin Sosyal ve Kültürel anlamda da Lider olduğunu ve de Sosyal ve Kültürel etkinliklere çok büyük bir önem verdiklerini ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı fırsat bulabildiği sürece öğrencilerimizin bu sosyal aktivitelerine katılmaktan çok büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

/resimler/2018-3/1/1002064517208.jpg

Sanat Dallarının en değerlilerinden bir tanesinin Tiyatro olduğunu ver de Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahneye konulan Garmagarişuk adlı tiyatro oyununun Trabzon insanının yüreğini fethettiğini ifade eden Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Çaykara´lı Hemşerimiz Erkan Yüce´nin de Baş Rol oyuncusu olarak sahne aldığı bu muhteşem oyunu Çaykara´lı Öğrencilerimiz ile buluşturmaktan duyduğu memnuniyeti, dile getirdi.

GARMAGARUŞUK SAHNEDE

Çaykara´lı Sanatçımız Erkan Yüce´nin oyuncu olarak görev aldığı Garmagaruşuk adlı Tiyatro Oyunu 03 Ocak 2018 Çarşamba Günü saat 20.00´da Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde sahnelenmeye başladı

/resimler/2018-3/1/1002551705664.jpg

3 AY BOYUNCA SAHNEDE

Trabzon´lu Tiyatro severler 2018 Yılı ocak,şubat ve mart ayı boyunca her hafta Çarşamba akşamları bu oyunu Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde izleyebiliyorlar.

GARMAGARUŞUK´U TANIYALIM

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan Garmagaruşuk adlı tiyatro oyunu Karadeniz insanının günlük yaşantısını ve de yaşadığı komik olayları bir araya getirerek hazırlanmış muhteşem bir oyun.

/resimler/2018-3/1/1003275925093.jpg

İzlerken gülme krizine  kapılacağımız Garmagaruşuk adlı Tiyatro oyunu Karadenize ve de yöremize uyarlanmış ve de tamamen yöremizin kültürel dokusu işlenerek hazırlanmış yöremiz insanının mutlaka izlemesi gereken bir tiyatro oyunu.

TÜRKİYE TURNESİNE ÇIKTILAR

Garmagarişuk Tiyatro Ekibi Türkiye Turnesine çıktı.Başta Bursa,İstanbul,İzmit ve Adapazarı olmak üzere Ülkemizin değişik yerlerinde Garmagarişuk Tiyayro Oyununu çok büyük bir ustalık ile sahneleyen Garmagarişuk  sahnelendiği her yerde çok büyük bir ilgi görüyor.

YÜCE-TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZI BEKLİYORUZ

Trabzon Sanat Topluluğu Üyesi Çaykara´lı Tiyatro Sanatçımız Erkan Yüce 3 ay boyunca devam eden tiyatro oyunlarında tüm Çaykara´lı Hemşerilerini yanlarında görmek istediklerini ifade etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu olarak Muhteşem bir Karadeniz komedisi ile Trabzon´lu Tiyatro severler ile buluşmaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Çaykara´lı Sanatçımız Erkan Yüce izleyenlerin Kültürümüzden ve yaşantımızdan komik sahneler bulabilecekleri ve de hoşça vakit geçirecekleri bu muhteşem tiyatro oyununda tiyatroyu seven herkesi heyecanlarını paylaşmaya davet etti.

 



Anahtar Kelimeler: Ataköy Garmagarişuk

İlginizi Çekebilir