Ataköy Hastanesi Hemşirelik Gününü Kutladı

Ataköy Hastanesi Hemşirelik Gününü Kutladı

Çaykara Ataköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi Hemşirelik Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.

12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası nedeniyle Çaykara Ataköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi kuruluşundan bu yana ilk kez hemşirelere yönelik kutlama programı düzenlendi.

Ataköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde çalışan doktor, hemşire ve hastane personeli, yemekli toplantıda bir araya gelerek Hemşireler Haftası nedeniyle etkinlik düzenlediler. Hemşireler Günü kutlamasına katılan Of Devlet Hastanesi Başhekimi ve aynı zamanda Ataköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi  Başhekim vekili olarak görev yapan Op. Dr. Şaban Uysal yaptığı konuşmada, Hemşirelik mesleğinin kutsal ve onurlu bir meslek olduğunu bir o kadar da özveri ve fedakârlık gerektirdiğini söyledi. /resimler/2016-5/14/0958277814545.jpgUysal, ?Hemşireler mesai kavramı olmaksızın 7 gün 24 saat çalışma programı olan, ailelerini ihmal etse bile hastalarını ihmal etmeyen, hastalarımıza en yakın sağlık hizmeti sunucularıdır. Bütün bunların karşısında ? istedikleri tek şey bir güler yüz, bir teşekkür sözcükleridir?  Bu konumda hasta ve hasta yakınlarından duyarlılık bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimizle, Hemşirelerin özlük haklarının iyileştirildiği, refah seviyelerinin yükseldiği ve sağlıkta şiddetin son bulduğu nice 12 Mayıslara ulaşmamız dileğiyle hepinizin gününü ve haftasını kutluyorum,?dedi. 

Program servis sorumlu hemşirelere ?teşekkür belgesi ? verilmesiyle sona erdi./resimler/2016-5/14/1000413129615.jpgHaber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir