Ataköy Hastanesine Anlamlı Ziyaret

Ataköy Hastanesine Anlamlı Ziyaret

Çaykara Ataköy mahallesinde hizmet veren Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine ilçe idare heyeti bayramlaşma ziyaretinde bulundu.

Türkiye´de kendi alanında 10 hastaneden biri olarak Çaykara´nın bir mahallesinde hizmet veren Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine ilçe idare heyeti bayram gününde anlamlı ziyarette bulundu.

Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekim Vekili Op.Dr.Şaban Uysal, beraberinde  Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara İlçe Jandarma Komutanı Kd.Bçvş. Aşkın Hava ve Çaykara İlçe Emniyet Amiri Vekili Alparslan Albayrak’tan oluşan İlçe İdare heyeti, Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne Bayramlaşma ziyaretinde bulundu.

İlçe İdare heyeti, tüm personelin ve hastaların Ramazan Bayramını tebrik etti. Ziyarette hastalara bir hayırsever işadamının katkılarıyla eşofman takımı, elbise ve çikolata ikram edildi.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekim Vekili Op.Dr.Şaban Uysal, “İlçe İdare heyetimize bu anlamlı gündeki ziyaretleri için çok teşekkür ederiz. Bu ziyaret tüm hastalarımıza iyi bir moral ve tüm personelimize büyük bir motivasyon kaynağı olmuştur. Bayram günlerinde hastalarımızı ziyaret etmek, hal hatırlarını sormak, 'seni iyi gördüm', 'sen bunu da atlatırsın, çabucak geçer inşallah' gibi moral verici cümleler kurmak hastaların psikolojilerinin düzelmesine vesile oluyor” dedi.

“Bugün bu ziyareti ile Bayramların özünde olan birlik, beraberlik, sevgi, saygı ve paylaşmayı yaşamış olduklarını ifade eden Uysal, “Ziyaretimize gelen Sayın Kaymakamımız Muhammet Güzel’e Belediye Başkanımız Hanefi Tok’a İlçe Emniyet Amir Vekili Alparslan’a, İlçe Jandarma Komutanı Aşkın Hava’ya tekrar kurumumuz ve şahsım adına teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Çay ve pasta ikramının ardından ziyaret sona erdi.



Anahtar Kelimeler: Ataköy Hastanesine Anlamlı Ziyaret

İlginizi Çekebilir