Ataköy Ruh ve Sinir Hastanesinde gerçeğini aratmayan yangın tatbikatı

Ataköy Ruh ve Sinir Hastanesinde gerçeğini aratmayan yangın tatbikatı

Çaykara Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde gerçekleşen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Çaykara Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde her yıl düzenli olarak yapılan, (H.A.P) Hastane afet ve acil durum planı kapsamında "yangın" temalı tatbikat gerçekleştirildi. 

Büyükşehir Belediyesi Çaykara İtfaiye ekiplerinin katılımıyla yapılan tatbikatta senaryo gereği hastanede çıkan yangın hastane söndürme ekipleri ve itfaiyenin katkılarıyla kontrol altına alındı. İl Sağlık Müdürlüğünden gelen gözlemci Serkan Sayar ile Yılmaz Biçakçı eşliğinde tatbikat başarıyla sonuçlanmıştır.

Hastane Başhekimi Uzman Dr. Ayşe Köksal, tatbikatla ilgili yaptığı açıklamada,” Hastane olarak çok riskli grupta olsak da alacağımız ciddi önlemler ve yaptığımız bu tatbikatlar ile tüm hastane ekibi olarak yangın ve afet durumlarına hazırlıklı olmak zorundayız. Bugün yapılan saha Tatbikatımız başarı ile gerçekleşmiş olup, inşallah gerçek bir yangın olayı ile karşılaşmayız. Hastanemiz HAP ekibi olmak üzere, Çaykara İlçe Jandarma Komutanlığına, Çaykara İlce İtfaiye Amirliği personellerine ve Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünden gelen Afet ve Koordinasyon Birimi ekiplerine sunmuş oldukları katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.



İlginizi Çekebilir