Ataköy'de Eğitim Alanlarının Açılışı Yapıldı.

Ataköy

İlçemiz Ataköy Mahallesi Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde çeşitli Eğitim alanlarının açılışı gerçekleştirilerek öğrencilerin hizmetine sunuldu.

24 Aralık 2021 Cuma Günü gerçekleştirilen açılış törenine Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kaya,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe başkanı Savaş Öksüz,Çaykara İlçe milli eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu,Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan,Öğretmenler,öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.

Açılış kapsamında Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde çeşitli bölümlerin açılışı Kaymakam Muhammet Güzel ve Başkan Vekili Seyfullah Kaya tarafından öğrencilerin hizmetine sunuldu.

KÜTÜPHANE AÇILIŞI

Okulda yapımı tamamlanan yeni kütüphane törenle öğrencilerin hizmetine açıldı.Kütüphaneyi gezen Kaymakam Muhammet Güzel ve Başkan Vekili Seyfullah Kaya hem modern kütüphaneden dolayı emeği geçenlere teşekkür ettiler hem de öğrenciler ile sohbet ederek kütüphanenin ve kitap okumanın önemini anlattılar.

ANA SINIFI AÇILIŞI

Ana Sınıfı öğrencileri için modern bir şekilde yapımı tamamlanan Ana sınıfı açılışı Kaymakam Güzel ve Başkan Vekili Seyfullah Kaya tarafından gerçekleştirildi.

YURTTA BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI

Cevdet Sunay mesleki ve teknik Anadolu lisesinde tamamlanan Tadilat Çalışmöalarını yerinde inceleyen Çaykara Kaymakamı Muhammert Güzel başta Belediye Başkan vekili Seyfullah Kaya  ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali olmak üzere tadilat çalışmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

3 D SİNEMA SALONU AÇILIŞI

Öğrenciler için yaptırılan 3 D Sinema Salonunun açılışı Kaymakam Muhammet Güzel ve Başkan Vekili Seyfullah Kaya tarafından gerçekleştirildi.Açılış töreninin ardından ise Kaymakam Güzel ve Protokol üyelerine 10 dakikalık kısa bir tanıtım filmi izletildi.

3 D SİNEMA NEDİR?

Üç boyutlu film, derinlik algılamada yaratılan yanılsamayla oluşturulan bir sinema filmi metodudur. Stereoskopik fotoğraflamadan farklı olarak, özel olarak tasarlanmış bir kamerayla, görüntüler iki farklı perspektif ile kaydedilir ve yine özel bir projeksiyon cihazıyla ya da gözlükle, farklı kaydedilmiş iki görüntü bu yanılmasayı oluşturmak üzere oynatılır ve izlenebilir.

HALK EĞİTİM MERKEZİ ÇİNİ SERGİSİ ZİYARETİ

Kaymakam Muhammet Güzel ve Başkan Vekili Seyfullah Kaya Çaykara Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından büyük bir itina ile hazırlanan Çinicilik Sergisini ziyaret ettiler.Kurs Öğretmeni Ayşe Kılıç’tan Çinicilik Kursu hakkında bilgi alan Kaymakam Güzel daha sonra kursiyerler ile sohbet etti.



İlginizi Çekebilir