Ataköy'de Feci Kaza, Acı Ölüm

Ataköy

İlçemiz Ataköy Mahallesinden Niyazi Dursun yuvarlanarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Niyazi Dursun 16 Şubat 2022 Çarşamba günü odun odun yapmak için özel aracı ile Ataköy Çamlıbel yolu üzerinde aracını bırakıp odun yapmaya gitti. Uzun zaman geçmesine rağmen eve dönmeyen Niyazi Dursun eşi tarafından arandı, cevap alanamayınca vatandaşlar tarafından aranmaya başlandı. Arama çalışmalarından Sonuç alınmayınca AFAT,  AKUT ve İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ekiplerine haber verildi.

Vatandaşlar ile birlikte AFAT, AKUT ve İlçe Jandarma Ekipleri tarafından  aranmaya başlayan Niyazi Dursun  gece geç saatlerde AFAT ekipleri tarafından yuvarlandığı yerde ölü bulundu.

AFAT, AKUT, Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri ve vatandaşlar tarafından gece geç saatlerde Kurtarma çalışması başlatıldı. Arazinin dik olması sebebi ile Arama ekipleri ve vatandaşlar ellerini birbirine kenetleyerek zincir oluşturdular ve Niyazi Dursun'un bulunduğu yere ulaşmayı başardılar.Yaklaşık 300 metre yuvarlanan Niyazi Dursun, yuvarlandığı  yerin kayalıklı ve yamaç olmasından  dolayı yuvarlanmış olduğu yere güçlükle ulaşıldı  ve gece Saat 02.30 da yuvarlandığı yerden çıkarıldı.

66 Yaşında ölen Niyazi Dursun Çaykara İlçesinde ve Ataköy Mahallesin de çok sevilen bir insan olarak tanınıyordu.

Çaykara Cumhuriyet Savcılığı tarafından kaza ile ilgili inceleme başlatılırken Merhum Niyazi Dursun’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cenazesi 17.02.2022 Perşembe günü Ataköy merkez camii'nde  ikindi namazı müteakip kılınacak namazın ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Niyazi Dursun’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



Anahtar Kelimeler: Ataköy'

İlginizi Çekebilir