Ataköy'de Genç Yazılımcılar Yetişiyor

Ataköy

İlçemiz Ataköy Cevdet Sunay MTAL Lisesinde geleceğin Genç yazılımcıları yetişiyor.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı itibarı ile Alan Genişlemesine giden ve okulda Bilişim Teknolojisi alanında öğrenci alımı gerçekleştirilen Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri bir yandan akademik başarı anlamında kurs ve ETÜT çalışmaları ile kendilerini bir üst öğrenime hazırlarken bir yandan da Bilişim Teknolojisi anlamında yeteneklerini geliştirerek Geleceğin Genç Yazılımcılarını yetiştiriyor.

Okul Müdürü Osman Terzioğlu ve öğretmenler öğrencilerin başarısı için yoğun bir tempoda çalışıyorlar.Özellikle Bilişim Teknolojisi anlamında geleceğin Genç Yazılımcılarını yetiştirebilmek amacı ile Bilgisayar öğretmenleri ile diğer öğretmenler Okul Müdürü Terzioğlu ile birlikte yoğun bir emek harcıyorlar.

Öğretmenlerin vermiş olduğu bu emek karşılıksız kalmıyor.Öğrenciler de almış oldukları bu mükemmel eğitimin karşılığı olarak kendi yaratıcı ve üretici fikirleri ile farklı ve güzel projeler hazırlayarak geleceğin Bilgisayar Yazılımcısı olma yolunda emin adımlar ile ilerliyorlar.

Öğrencilerimiz boş zamanlarında ise geçtiğimiz sene Okul Müdürü Osman Terzioğlu tarafından okulumuza kazandırılan ve Çaykara İlçesinin en modern en iyi güncellenmiş kitaplarına sahip olan Okul Kütüphanesinde bolca kitap okuyarak geleceğe daha emin adımlar ile hazırlanıyorlar.

Okulumuzda öğrencilerimiz ayrıca öğretmen arkadaşlarımızın refakatinde her gece saat 21.30’a kadar KURS ve ETÜT çalışmaları ile Yüksek Öğrenime hazırlanıyorlar.

2022 Yılı itibarı ile okul bahçesi,dış cephesi,okulun iç bölümleri ve fiziki mekanlarının tamımı yenilenen Ataköy Cevdet Sunay MTAL hem fiziki imkanları hem de akademik çalışmaları ile güven içerisinde hem geleceğin Bilgisayar Yazılımcılarını yetiştiriyor hem öğrencilerimizi Yüksek Öğrenime hem de sosyal hayata hazırlıyor.



Anahtar Kelimeler: Ataköy' Yazılımcılar Yetişiyor

İlginizi Çekebilir