Ataköy'de Okul Bahçesi Çiçek Bahçesine Dönüştü

Ataköy

Ataköy Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bahçesine dikilen çiçekler okula farklı bir güzellik kazandırdı.

İlkbahar mevsimi dolayısı ile Okul Bahçesinin bir bölümünü toprak ile dolduran ve çiçek dikimine hazır hale getiren Okul Müdürü Osman Terzioğlu daha sonra ise Trabzon Büyükşehir Belediyesinden  temin ettiği gül,lale,karanfil gibi çok sayıda çiçek fidesini okul bahçesine dikti.

Öğrenciler ve öğretmenler de Okul Müdürü Osman Terzioğlu ile birlikte okul bahçesinde gerçekleştirilen çiçek fidanı dikme etkinliğine destek verdiler.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu 19 Nisan 2022 Salı Günü Çaykara İlçesine gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Cevdet Sunay MTAL ziyareti esnasında Okul Müdürü,öğretmen ve öğrenciler ile birlikte fidan dikme etkinliğine katılarak destek verdi.

Klasik Okul bahçesi uygulamasına son verilen Ataköy Cevdet Sunay MTAL okul bahçesi şimdi tabiri caiz ise bir çiçek bahçesine dönüştü.

Öte yandan Okul ujygulama bahçesine öğrenciler tarafından marul,maydanoz,domates,biber,lahana gibi çeşitli sebze tohumları dikilerek öğrenciler kendi sebzelerini kendi bahçelerinde yetiştirmenin farkını yaşıyorlar.

Okul Müdürü Osman Terzioğlu okullarında gerçekleştirmiş oldukları bu güzel ve örnek çalışma için katkılarından dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok'a teşekkür ettiler.



İlginizi Çekebilir